Lærebok i biomekanikk

Lærebok i biomekanikk - Alexander R. Wisnes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander R. Wisnes
DIMENSJON
5,85 MB
FILNAVN
Lærebok i biomekanikk.pdf
ISBN
2025736296405

BESKRIVELSE

Lærebok i biomekanikk viser metoder for beregning av krefter i kroppen med eksempler fra daglig aktivitet og treningsøvelser. Den beskriver hvordan stillingsendringer og bruk av hjelpemidler har effekt på ledd og muskelkraft, samt analyse av øvelsers spesifisitet i forhold til det de skal påvirke. I tillegg er støtte- og bindevevenes egenskaper og tilpasning beskrevet. Boka er rikt illustrert.

I første del er hovedvekten lagt på å beregne og vurdere de krefter som utvikles av muskler og ... Biomekanikk er læren om de mekaniske prinsippene som virker på biologiske systemer, basert på Isaac Newtons fysiske lover. Biomekanikk omfatter de mekaniske kreftene som er spesielt knyttet til muskel-skjelettsystemet.

Jeg er usikker på om disse gjelder fortsatt. - Menneskets Funksjonelle Anatomi 3.

RELATERTE BØKER