Lærebok i biomekanikk

Lærebok i biomekanikk - Alexander R. Wisnes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander R. Wisnes
DIMENSJON
3,82 MB
FILNAVN
Lærebok i biomekanikk.pdf
ISBN
1395549482024

BESKRIVELSE

Lærebok i biomekanikk viser metoder for beregning av krefter i kroppen med eksempler fra daglig aktivitet og treningsøvelser. Den beskriver hvordan stillingsendringer og bruk av hjelpemidler har effekt på ledd og muskelkraft, samt analyse av øvelsers spesifisitet i forhold til det de skal påvirke. I tillegg er støtte- og bindevevenes egenskaper og tilpasning beskrevet. Boka er rikt illustrert.

Anja Hangerhagen. Biomekanikk AS er et selskap som importerer, selger og produserer test- og treningsutstyr. Produkter: EMG, kraftplattform, tidtakersystem og tredemøller. 1 Introduktion til biomekanik Thomas Bull Andersen.

Lærebok i akupunktur forankrer akupunktur i naturvitenskaplig forskning, både basalforskning og klinisk for... Lærebok i biomekanikk. Alexander R.

RELATERTE BØKER