Lærebok i biomekanikk

Lærebok i biomekanikk - Alexander R. Wisnes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander R. Wisnes
DIMENSJON
11,84 MB
FILNAVN
Lærebok i biomekanikk.pdf
ISBN
9936739493437

BESKRIVELSE

Lærebok i biomekanikk viser metoder for beregning av krefter i kroppen med eksempler fra daglig aktivitet og treningsøvelser. Den beskriver hvordan stillingsendringer og bruk av hjelpemidler har effekt på ledd og muskelkraft, samt analyse av øvelsers spesifisitet i forhold til det de skal påvirke. I tillegg er støtte- og bindevevenes egenskaper og tilpasning beskrevet. Boka er rikt illustrert.

Den studerer kreftene som virker på legemer i ro (statikk), og hvilke krefter som virker på legemer i bevegelse (dynamikk).Eksempelvis kan biomekanikken anvendes til å ... Lærebok i biomekanikk viser metoder for beregning av krefter i kroppen med eksempler fra daglig aktivitet og treningsøvelser. Den beskriver hvordan stillingsendringer og bruk av hjelpemidler har effekt på ledd og muskelkraft, samt analyse av øvelsers spesifisitet i forhold til det de skal påvirke.

hastighetsendringer (akselerasjon) og treghet være vesentlige faktorer som må tas med i beregningene. Noen av de viktigste forskjellene mellom statikk og ... Lærebok i biomekanikk Av Harald Kryvi, Alexander R.

RELATERTE BØKER