Lille lord Fauntleroy

Lille lord Fauntleroy - Frances Hodgson Burnett | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frances Hodgson Burnett
DIMENSJON
3,69 MB
FILNAVN
Lille lord Fauntleroy.pdf
ISBN
5862999441469

BESKRIVELSE

Cedric Errol bor sammen med sin mor i New York i 1880-årene da han en dag får beskjed om at han er arving til et stort engelsk gods. Det er bestefaren hans, jarlen av Dorincourt, som har sendt bud på ham. Cedric og moren må flytte fra venner og kjente i Brooklyn og sette kursen mot England, der det er meningen Cedric, som nå er blitt lord Fauntleroy, skal flytte inn på slottet hos jarlen. Til alles overraskelse lar den beryktede gamle mannen seg sjarmere av den lille lorden. Cedric, som viser omsorg for alle og enhver, har til og med mye å lære sin bestefar. Et skår i gleden er likevel at hans mor ikke får bo på slottet, men er henvist til et lite hus noen kilometer unna. Her er jarlen urokkelig, men så skjer noe uforutsett ikke alle unner nemlig Cedric posisjonen som arving til jarle-tittelen. Lille Lord Fauntleroy er en av barnelitteraturens største klassikere.

Oversatt og dramatisert av Nils-Reinhardt Christensen. Farløse Cedric bor sammen med sin mor i New York.

Da han giftet seg med en amerikanerinne ville ikke Jarlen ha noe med ham og familien hans å gjøre. Kjøp Lille lord Fauntleroy fra Bokklubber Cedric Errol bor sammen med sin mor i New York i 1880-årene da han en dag får beskjed om at han er arving til et stort engelsk gods. Det er bestefaren hans, jarlen av Dorincourt, som har sendt bud på ham. Little Lord Fauntleroy A person who is spoiled, conceited, and characterized by a pompous air of decadence, intellectualism, and moral superiority.

RELATERTE BØKER