Lengsel etter Gud

Lengsel etter Gud - A.W. Tozer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
A.W. Tozer
DIMENSJON
9,49 MB
FILNAVN
Lengsel etter Gud.pdf
ISBN
2593938438268

BESKRIVELSE

Denne klassikeren ble først utgitt i USA i 1948. La oss lære å kjenne Herren, la oss jage etter å kjenne ham! Sikkert som soloppgangen kommer han ... Hosea 6,3 Som hjorten lengter etter bekker med vann, lengter min sjel etter deg, min Gud. Min sjel tørster etter Gud, etter den levende Gud. Salme 42, 2-3 Tørsten etter et nært forhold til Gud er for alle. Den er ikke bare for noen få utvalgte, men er noe enhver etterfølger av Jesus kan oppleve. A.W. Tozer hevder at dette budskapet altfor sjelden når frem til troende. Kristne blir lett formet av tradisjoner, og mange lever et middelmådig åndsliv i menigheter som sliter med liberalisme og verdslighet. Ved å bruke eksempler fra Bibelen og fra livet til troshelter som hadde en sterk tørst etter Gud, kaster Tozer lys på veien, og gir god hjelp til en tettere vandring med Gud. Boken inngår i serien: Kristne Klassikere - Gull for en ny generasjon

Min sjel tørster etter deg, mitt kjød lengter etter deg i et tørt og uttørket land, hvor det ikke er vann.» Og i en annen salme uttrykker Koras barn seg på denne måten: «Min sjel lengter, ja, fortæres av lengsel etter Herrens forgårder. Lengsel etter Gud - A.W Tozer. Art.nr: Kode : 2032.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788283650129 Min sjel tørster etter Gud, etter den levende Gud. Salme 42, 2-3 Tørsten etter et nært forhold til Gud er for alle.

RELATERTE BØKER