Kaptein Sabeltann og den sorte dame

Kaptein Sabeltann og den sorte dame - Terje Formoe | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Formoe
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Kaptein Sabeltann og den sorte dame.pdf
ISBN
5818327933998

BESKRIVELSE

Skattekartet til Kaptein Sabeltann er forsvunnet, og det om bord på Den Sorte Dame. Kaptein Sabeltann truer mannskapet med planken om ikke de finner kartet. Bli med og let, kanskje det er du som finner ut hvem som har stjålet sjørøverkartet til Kaptein Sabeltann? "Shaped" pappbok om skipet til Kaptein Sabeltann, Den Sorte Dame. Fine farger og former - passer for de minste! CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

Vi har følgende formater tilgjengelige: Kartonert | 9788202406752 I Kaptein Sabeltann og Pinky på tokt med Den Sorte … LES MER Dame får Pinky være med på sin aller første sjørøvertokt. Om bord på den fryktete skuta, Den Sorte Dame, oppdager Pinky at sjørøverlivet ikke er helt som han hadde forestilt seg. Kjøp Kaptein Sabeltann og Pinky på tokt med Den Sorte Dame fra Bokklubber En spennende fortelling om gutten Pinky, en av kaptein Sabeltanns menn, om skuffelse og nederlag som ender med jublende seier.

Fine farger og former - passer for de minste! CE-merket: Egnet ... «Den sorte dame» benyttes både på Kaptein Sabeltann-forestillinger og som en egen populær attraksjon. Ifølge Dyreparkens nettsider seiler skuta med alle som vil være med, fra kaia i Kaptein ... Kaptein Sabeltanns skute, Den Sorte Dame er fryktet på alle de syv hav.

RELATERTE BØKER