Isløsning

Isløsning - Barbara Voors | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Barbara Voors
DIMENSJON
8,13 MB
FILNAVN
Isløsning.pdf
ISBN
9217888553451

BESKRIVELSE

En vakker senvinterdag går Fredrik og hans ni år gamle datter ut på isen. Så blir de borte. Alle har sitt eget bilde av hva som hendte på isen. Minnene fletter seg i hverandre når Iris, Sofie og Daniel vekselvis forteller om det livet som var mens de bygger opp et nytt. Samtidig pågår et intrikat spill dem imellom, der sannheten hele tiden holdes tilbake fra de andre i den tro at man kan beskytte dem. Når ett mønster begynner å anes, oppstår et nytt: Den mistenkte blir et offer, den sørgende evner ikke å se andres sorg, den hensynsløse blir den som viser seg å ha mest medfølelse. Isløsning er en roman om sorg, både vakker og vond sorg. Men det er også en roman om troen på å kunne elske igjen. Er ny kjærlighet mot eller svik?

Jeg drar ofte til mine faste plasser bare for å sjekke om isen er på vei bort eller om det nærmer seg. Isen sitt frafall betyr en økning av temperaturen og det er et tegn i riktig retning. Isløsning langs land: Brukes når det er helt islagt på målestedet, men isen har begynt å løsne langs land så det er vanskelig å komme utpå isen.

Det finnes 15 sjøer og tjern, samt mange kilometer med elver og bekker med ypperlige forhold for fiske og friluftsliv. Her finner du informasjon om fiske i almenningen som gjør det enklere å planlegge fisketuren. er tillatt fra isløsning til 15.

RELATERTE BØKER