Hvor er min mamma?

Hvor er min mamma? En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,32 MB
FILNAVN
Hvor er min mamma?.pdf
ISBN
4308892389722

BESKRIVELSE

Hvor er min mamma - ville dyr I denne nydelige lille boken vil barna more seg med å snu på hjulet med bildene av dyremammaene. Det er morsomt å lete etter mammaene til reveungen, ulveungen og de andre søte dyreungene! Dette er en billedbok som lekende lett lærer barna om dyr! Boken er på 10 sider, format 15,5cm x 25cm, innbundet kartong. Passer for barn i alderen 1- 6 år

Du kan hjelpe til med å finne henne ved å vri på hjulet med bilder av forskjellige dyremødre. Dette er en skjønn bok for de aller minste der de skal finne ut hvor mammaen til ulike dyr er ved å snurre på hjulet i boken. Slik kan mamma og pappa se deg.

Underskriftskampanje; Signeringer 400; ... Mange elever bor dessuten i tettbebyggelse eller leiligheter hvor de ikke får kontakt med dyr.

RELATERTE BØKER