Hundemannen

Hundemannen - Dav Pilkey | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dav Pilkey
DIMENSJON
7,4 MB
FILNAVN
Hundemannen.pdf
ISBN
9986200861876

BESKRIVELSE

Halvt hund, halvt menneske og hundre prosent helt. Thomas og Harald har skapt nok en helt Hundemannen. Politihunden Greg og hundeføreren hans blir livstruende skadet, og operasjonen som følger, skal endre historien for all fremtid. Men noen dager våkner villdyret samtidig som plikten kaller Gå ikke glipp av den fantastiske nye serien til Dav Pilkey!«Ustyrtelig morsom og original!»School Library Journal

Her er det ugler i mosen! Kan hundemannen slå kloa ... Vi vet at mange har savnet biblioteket. Derfor er vi glade for at vi igjen kan åpne dørene for Haldens innbyggere 2.

9788241913891 Kjøp Hundemannen fra Norske serier Halvt hund, halvt menneske og hundre prosent helt. Thomas og Harald har skapt nok en helt Hundemannen.

RELATERTE BØKER