Høst i mars

Høst i mars - Georg Johannesen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Georg Johannesen
DIMENSJON
4,89 MB
FILNAVN
Høst i mars.pdf
ISBN
3232620223910

BESKRIVELSE

Første bok ut når vi gjenutgir sentrale verk fra Georg Johannesens forfatterskap, er debutromanen Høst i mars fra 1957. Vi møter Johan Liman, en ung mann som er i ferd med å miste synet. Bare én ting står i hodet hans: Å få et siste glimt av sin tidligere kjæreste Liv. Kort tid etter gjensynet tar han et fatalt valg. Den forelskede tenåringen er blitt attentatmann for terrorgruppen Du Først. Hvordan kunne det ende slik? Høst i mars er en tragisk kjærlighetshistorie, men den er også et sterkt oppgjør med og en treffsikker analyse av sin samtid.

Den forelskede tenåringen er blitt attentatmann for terrorgruppen ... Høst er normalt september til og med november; Vinter er normalt desember til mars; Her er de billigste flybillettene til Paris - Sjekk ut vår lavpriskalender! Når vi anbefaler besøk til Paris: April-mai og september-oktober, ... Mars - verken vinter eller vår. Årets tredje måned er verken vinter eller vår men litt begge deler.

Bare én ting står i hodet hans: Å få et siste glimt av sin tidligere kjæreste Liv. Høst er årstiden som danner overgang fra sommer til vinter, regnes gjerne fra en tid før høstjevndøgn til noe før vintersolverv. ...

RELATERTE BØKER