Her og nå

Her og nå - Daniel N. Stern | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniel N. Stern
DIMENSJON
5,71 MB
FILNAVN
Her og nå.pdf
ISBN
3910295392594

BESKRIVELSE

Boken handler om subjektiv opplevelse, og spesielt opplevelser som fører til forandring. Den forsøker å gi svar på hva slike opplevelser består i og når de opptrer. I første del av boken ser forfatteren på nå-øyeblikkets natur og hvordan det er satt sammen. I andre del settes nå-øyeblikket inn i en sammenheng, mens siste del tar for seg nå-øyeblikket i psykoterapien. Med litteraturliste og register.

Gå til Bli bedriftskunde; Bli kunde på 3 minutter ved å fylle inn fødselsnummeret ditt nedenfor. Velkommen til DNB! Med BankID bid: 0-18 år mindreårig: Uten BankID ubid: Bli kunde med BankID.

Gå videre Her og Nå er det eneste magasinet du trenger for å holde deg oppdatert på hva som skjer i kjendisenes verden. Bladet utgis hver uke og inneholder alltid siste nytt fra de berømtes liv i inn- og utland.

RELATERTE BØKER