Her og nå

Her og nå - Daniel N. Stern | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniel N. Stern
DIMENSJON
10,37 MB
FILNAVN
Her og nå.pdf
ISBN
4663777884488

BESKRIVELSE

Boken handler om subjektiv opplevelse, og spesielt opplevelser som fører til forandring. Den forsøker å gi svar på hva slike opplevelser består i og når de opptrer. I første del av boken ser forfatteren på nå-øyeblikkets natur og hvordan det er satt sammen. I andre del settes nå-øyeblikket inn i en sammenheng, mens siste del tar for seg nå-øyeblikket i psykoterapien. Med litteraturliste og register.

I det niende og siste programmet diskuteres eksamen artium og hvordan man best kan vurdere ungdom på arbeidsmarkedet. Lev her og nå - Verdens viktigste klisjé. De fleste av oss er mestere i den nevrotiske kunsten det er å bekymre seg for mange ting på én gang.

Debatt om aktuelle tema veksler med musikalske innslag og underholdning. I det niende og siste programmet diskuteres eksamen artium og hvordan man best kan vurdere ungdom på arbeidsmarkedet. Lev her og nå - Verdens viktigste klisjé.

RELATERTE BØKER