Her og nå

Her og nå - Daniel N. Stern | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniel N. Stern
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Her og nå.pdf
ISBN
7202266839671

BESKRIVELSE

Boken handler om subjektiv opplevelse, og spesielt opplevelser som fører til forandring. Den forsøker å gi svar på hva slike opplevelser består i og når de opptrer. I første del av boken ser forfatteren på nå-øyeblikkets natur og hvordan det er satt sammen. I andre del settes nå-øyeblikket inn i en sammenheng, mens siste del tar for seg nå-øyeblikket i psykoterapien. Med litteraturliste og register.

Maste som tiggende bikkjer Ved å bestille aksepterer du våre kjøpsbetingelser og retningslinjer for personvern. Abonnementet løper til det sies opp.

Her og nå utvider nyhetsbildet og gir deg aktuelle saker, samtaler og diskusjoner direkte hver dag fra mandag til torsdag. Norges mest komplette oversikt over linjær-TV og strømmetjenester. Tv-guide til over 200 tjenester. Her og nå! Tillatt for alle; 59 min; Programleder Haagen Ringnes ønsker velkommen til lørdagsprogram med publikum i salen.

RELATERTE BØKER