Don Juan fra Sevilla og Stengjesten

Don Juan fra Sevilla og Stengjesten - Tirso de Molina | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tirso de Molina
DIMENSJON
11,22 MB
FILNAVN
Don Juan fra Sevilla og Stengjesten.pdf
ISBN
1521698112959

BESKRIVELSE

Alle fortellinger og dramatiseringer om Don Juan har direkte eller indirekte en felles kilde, munken Gabriel Tellez's drama fra 1630. Munken brukte pseudonymet Tirso de Molina da han skrev dramaet, som ble til i den motsetningsfylte reformasjonens tid. Don Juan forfører og bedrar, ikke bare kvinner og elskerinner, men også familie, venner, autoriteter og samfunnsmoral. Men som den barokke helt han er, skiller han ikke mellom høy og lav, adelskvinne eller tjenestejente, og det går ikke upåaktet hen. Tilslutt er det Døden som spiller Don Juan et puss.

Kjøp boken Don Juan, eller Stengjesten av Molière (ISBN 9788203355912) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Don Juan, eller Stengjesten er en flott bok.

Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. Don Juan - litteraturens og dramatikkens mest beryktede kvinnebetvinger - er en sammensatt person; det er vanskelig å like ham og umulig ikke å gjøre det. Vi møter Don Juan idet han står overfor konsekvensene av sitt livs siste eventyr etter å ha brutt med all moral, religion og etikette.

RELATERTE BØKER