Den bortkomne sønn vender hjem

Den bortkomne sønn vender hjem - Henri J.M. Nouwen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henri J.M. Nouwen
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Den bortkomne sønn vender hjem.pdf
ISBN
2867133973185

BESKRIVELSE

Ny utgave av en klassiker, hvor bibelteksten av 2011 er tatt inn i boka.En bok for bibellesere og bibelgrupper som vil forstå hva Jesus kan ha ment med lignelsen om den bortkomne sønn. Boka tolker lignelsen i lys av Rembrandts maleri Den fortapte sønns hjemkomst og utforsker hjemkomsten fra tre posisjoner; som yngstesønn, som eldstesønn og som faren. Forfatteren reflekterer særlig over hva det betyr å komme hjem og hva forsoning innebærer.

Tilbehørsprodukter. Den sårede ... Kjøp Den bortkomne sønn vender hjem fra Norske serier Ny utgave av en klassiker, hvor bibelteksten av 2011 er tatt inn i boka.

Se at Gud lengter etter felleskap med deg, og du behøver ikke å ha alt i orden før du vender hjem, gjør som den yngste sønnen og det blir fest. Velsignelsene strømmer på og nåden, Jesus Kristus forvandler ditt hjerte.

RELATERTE BØKER