Den bortkomne sønn vender hjem

Den bortkomne sønn vender hjem - Henri J.M. Nouwen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henri J.M. Nouwen
DIMENSJON
3,84 MB
FILNAVN
Den bortkomne sønn vender hjem.pdf
ISBN
1907558111418

BESKRIVELSE

Ny utgave av en klassiker, hvor bibelteksten av 2011 er tatt inn i boka.En bok for bibellesere og bibelgrupper som vil forstå hva Jesus kan ha ment med lignelsen om den bortkomne sønn. Boka tolker lignelsen i lys av Rembrandts maleri Den fortapte sønns hjemkomst og utforsker hjemkomsten fra tre posisjoner; som yngstesønn, som eldstesønn og som faren. Forfatteren reflekterer særlig over hva det betyr å komme hjem og hva forsoning innebærer.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Da var det tid for en ny bokanmeldelse, og denne gangen står Henri Nouwen sin bok "Den bortkomne sønn vender hjem"(1992) for tur. Dette er en bok jeg har gledet meg lenge til å lese, for jeg har hørt mye bra om den.

Den bortkomne sønn vender hjem er ei bok for bibellesere og bibelgrupper som vil forstå hva Jesus kan ha ment med lignelsen om den bortkomne sønn. Boka tolker lignelsen i lys av Rembrandts maleri «Den fortapte sønns hjemkomst» og utforsker hjemkomsten fra tre posisjoner; som yngstesønn, som eldstesønn og som faren. Pris: 281,-.

RELATERTE BØKER