Aru Shah og dødssangen

Aru Shah og dødssangen - Roshani Chokshi | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roshani Chokshi
DIMENSJON
3,19 MB
FILNAVN
Aru Shah og dødssangen.pdf
ISBN
3247125403119

BESKRIVELSE

Oppfølger til vårens bestselger - perfekt for fans av Percy Jackson og Amuletten!Aru har så vidt vennet seg til tanken på at hun er en reinkarnert pandava og datter av tordenguden når panikken bryter løs i Andreverdenen. Kjærlighetsgudens pil og bue er blitt stjålet, og i tyvens hender forvandler pilene mennesker til nådeløse drapszombier.Med en sterk jente i hovedrollen og hinduistiske myter som bakteppe har Chokshi skapt et fargerikt, actionfylt univers med umiddelbar appell til slukeleserne der ute.Roshani Chokshi (f. 1991) hadde skrevet en rekke ung- domsromaner før hun kom med første bok i Pandava-seri- en. Aru Shah seilte rett inn på pallplass i New York Times og spås å være hennes store gjennombrudd. Chokshi er født og oppvokst i USA og har filippinsk og indisk bakgrunn.

Dokumentar og fakta; Gå til Dokumentar og fakta; Biografier & memoarer; Historie; Debatt & samfunn; Helse og samliv; Kunst og kultur; Aktuelt nå. Aktuelt nå; Gå til Aktuelt nå; Maisalg på ebøker — fra kun 49,-Nyheter; Topp 10 ebøker ... Editions for Aru Shah and the Song of Death: (ebook published in 2019), 1368013848 (Hardcover published in 2019), (Kindle Edition published in 2019), 140... Aru Shah and the Song of Death 2019 Kamadeva opened the door for them.

Det har ikke akkurat blitt lettere etter at hun fant ut at hun er en reinkarnert pandava og tordengudens datter. Før hun rekker å venne seg til den nye tilværelsen sin bryter det ut kaos i Andreverdenen: kjærlighetsgudens pil og bue er stjålet, og tyven bruker våpenet til å forvandle mennesker til morderiske zombier. Oppfølger til vårens bestselger - perfekt for fans av Percy Jackson og Amuletten! Aru har så vidt vennet seg til tanken på at hun er en reinkarnert pandava og datter av tordenguden når panikken bryter løs i Andreverdenen.

RELATERTE BØKER