Arbeidsbok til Økonomistyring 2

Arbeidsbok til Økonomistyring 2 - Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Arbeidsbok til Økonomistyring 2.pdf
ISBN
5866005730455

BESKRIVELSE

Oppgavetrening er et viktig redskap for alle som skal tilegne seg bedriftsøkonomisk teori og analyse. Denne arbeidsboken til 6. utgave av Økonomistyring 2 - driftsregnskap og budsjettering er utarbeidet for anvendelse av teoristoffet gjennom praktisk oppgaveløsning. Arbeidsboken er revidert i henhold til læreboken og følger samme struktur. Den inneholder mange nye oppgaver og forklarende løsningsforslag, hvorav mange er utarbeidet i Excel. Den egner seg derfor også godt til selvstudier. Økonomistyring 2 er skrevet for det økonomisk-administrative studiet. Boken drøfter ulike styringsmodeller og metoder for lønnsomhetsanalyser, og hvordan de kan integreres. Drøftingene suppleres med aktuelle eksempler fra ulike virksomheter. Den praktiske og grundige tilnærmingen gjør den også meget godt egnet for ledere og økonomimedarbeidere, som oppslagsverk eller til selvstudier. Bokverket har egne nettsider med bl.a. interaktive oppgaver, Excel-løsninger til mange av bokens eksempler og videoforelesninger: www.nettressurser /hoff

utgave av Økonomistyring 2 - driftsregnskap og budsjettering er utarbeidet for anvendelse av teoristoffet gjennom praktisk oppgaveløsning. Arbeidsbok til Økonomistyring 2 oppgaver og løsningsforslag Helbæk, Morten, Hoff, Kjell Gunnar. Pocket.

Har du Internet Explorer 11 må du gå over til Edge eller en annen nettleser, der IE11 har sluttet å ... Denne arbeidsboken til 7. utgave av «Økonomistyring 1 - Grunnleggende bedriftsøkonomisk analyse» er utarbeidet for anvendelse av teoristoffet gjennom praktisk oppgaveløsning.

RELATERTE BØKER