Yoga når det gjelder

Yoga når det gjelder - Siw Aduvill | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siw Aduvill
DIMENSJON
9,15 MB
FILNAVN
Yoga når det gjelder.pdf
ISBN
7477235049936

BESKRIVELSE

Yoga når det gjelder - for oss selv, hverandre og tida vi lever i beskriver en tradisjon der filosofi, fysiske øvelser, meditasjon og pusten utgjør et hele. I boken snakkes det mest om foreningen mellom sinn og kropp, men det er mange flere forbindelser å utforske. Blant andre: Oss selv - om hvordan yoga kan gi deg styrke til å tåle en prestasjonsorientert verden preget av fart og forbruk. Hverandre - om hvordan yoga viser oss at alt henger sammen med alt. Dine handlinger får konsekvenser for andre. Tiden vi lever i - om hvorfor yoga er riktig verktøy vi en verden som har gått av hengslene; hvordan yoga kan orientere oss mot en bedre måte å ta vare på planeten vår på. Denne boka er unik i norsk sammenheng. Den løfter blikket fra tradisjonell yoga til å sette yogautøverens indre endring inn i et samfunnsperspektiv, både på lokalt og globalt plan. Er du opptatt av yoga vil du elske boken. Er du bare nysgjerrig på boken, vil du komme til å elske yoga!

Den løfter blikket fra tradisjonell yoga til å sette yogautøverens indre endring inn i et samfunnsperspektiv, både på lokalt og globalt plan. Forskerne bak samlestudien påpeker likevel at resultatene må tolkes med forsiktighet da de inkluderte studiene har små utvalg og er veldig ulike når det gjelder deltakere og aktivitetsform. - Forskningen på yoga, som innebærer flere teknikker, må sies å være i sin begynnelse og er metodisk langt svakere enn forskning på fysisk aktivitet. Prøv yoga! Yoga når det gjelder beskriver en tradisjon der filosofi, fysiske øvelser, meditasjon og pusten utgjør et hele.

mars kl. 02:05 · Jeg har skrevet for Harvest og håper du vil lese og dele: "Det ligger et etisk potensial i det å klare å stanse opp i en verden som stort sett akselererer så fort at de fleste av oss ikke makter annet enn å klamre oss fast. Yoga når det gjelder - for oss selv, hverandre og tida vi lever i beskriver en tradisjon der filosofi, fysiske øvelser, meditasjon og pusten utgjør et hele.

RELATERTE BØKER