Yoga når det gjelder

Yoga når det gjelder - Siw Aduvill | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siw Aduvill
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Yoga når det gjelder.pdf
ISBN
2252906056889

BESKRIVELSE

Yoga når det gjelder - for oss selv, hverandre og tida vi lever i beskriver en tradisjon der filosofi, fysiske øvelser, meditasjon og pusten utgjør et hele. I boken snakkes det mest om foreningen mellom sinn og kropp, men det er mange flere forbindelser å utforske. Blant andre: Oss selv - om hvordan yoga kan gi deg styrke til å tåle en prestasjonsorientert verden preget av fart og forbruk. Hverandre - om hvordan yoga viser oss at alt henger sammen med alt. Dine handlinger får konsekvenser for andre. Tiden vi lever i - om hvorfor yoga er riktig verktøy vi en verden som har gått av hengslene; hvordan yoga kan orientere oss mot en bedre måte å ta vare på planeten vår på. Denne boka er unik i norsk sammenheng. Den løfter blikket fra tradisjonell yoga til å sette yogautøverens indre endring inn i et samfunnsperspektiv, både på lokalt og globalt plan. Er du opptatt av yoga vil du elske boken. Er du bare nysgjerrig på boken, vil du komme til å elske yoga!

I boken snakkes det mest om foreningen mellom sinn og kropp, men det er mange flere forbindelser å utforske. Når kriser oppstår, ser vi hvilken politikk som duger. I disse dager ser vi det tydelig: offentlige velferdsordninger, samarbeid med ansatte og statlige muskler i næringspolitikken.

Det er ikke så lett å vite hva du skal velge når det kommer til yoga. Best når det gjelder : praktiske råd i idrettspsykologi og mental trening Navn: Railo, Willi Norges idrettsforbund Publisert: [Rud] : Norges idrettsforbund, 1983 Omfang: 272 s. ill.

RELATERTE BØKER