Terapiens gave

Terapiens gave - Irvin D. Yalom | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Irvin D. Yalom
DIMENSJON
5,35 MB
FILNAVN
Terapiens gave.pdf
ISBN
7406448075559

BESKRIVELSE

Forfatteren går til felts mot mye av den klassiske psykoterapien i denne boken. Han kritiserer psykologers redsel for å involvere seg selv i terapisituasjonen. Han mener den tradisjonelle vektleggingen av distanse til pasienten er gal. Terapeuten bør ikke være redd for å gi sin støtte, og skal forsøke å skape en trygghetsfølelse som gjør at pasienten kan utforske seg selv. Verktøyet i terapien er ikke bare ordene, men også den affektive erfaringen. Pasienten må føle at han kan stole på terapeuten.

Amerikaneren IrvinYalom er mest kjent for sine romaner med temaer fra psykoanalyse og psykoterapi. I min generasjon ble Yalom tidlig kjent som en av de dyktigste amerikanske gruppeterapeuter og gruppeterapiforskere. Kjøp Terapiens gave fra Bokklubber Forfatteren går til felts mot mye av den klassiske psykoterapien i denne boken.

finde terapiens gave venezianische maske wenn du jetzt salg af campingvogne på fyn suchst. du kan velge fra kjøpe valuta sparebank 1 omfattende utvalg av orale steroider, injiserbare terapiens gave steroider, veksthormoner, fett brennere og produkter for helsevern hvor kan jeg kjøpe rabatt ... Terapiens gave : åpent brev til en ny generasjon terapeuter og deres pasienter Forfatter: Irvin D.

RELATERTE BØKER