Strikk i strid

Strikk i strid - Jenny Keller, Markus Keller | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Keller, Markus Keller
DIMENSJON
4,74 MB
FILNAVN
Strikk i strid.pdf
ISBN
3273534515570

BESKRIVELSE

Hva med et par ekte rødstrømper? Et skeivt skjerf? Eller en lue som hyller den utrydningstruede hubroen? I boka Strikk i strid finner du 25 originale, uventede og morsomme strikkeoppskrifter. Dette er en bok som inspirerer til politisk engasjement, til lek med tradisjoner og - ikke minst - til å ha det gøy mens du strikker. Alt fra gensere, skjerf og luer til puter og sitteunderlag har en ny og politisk vri. Mønstrene beskrives enkelt, trinn for trinn, og kan brukes av både erfarne strikkere og nybegynnere. Boka inneholder også en strikkeskole med forklarende illustrasjoner. Bak Strikk i strid står ekteparet Jenny og Markus Keller, som møttes i Natur og Ungdom på slutten av 90-tallet. Siden den gang har de hatt strikking som felles hobby, der Jenny har strikket mens Markus har plottet strikkemønstrene inn i Excel.

Dette er en bok som inspirerer til politisk engasjement, til lek med tradisjoner og - ikke minst - til å ha det gøy mens du strikker. Alt fra gensere, skjerf og luer til puter og sitteunderlag har en ny og politisk vri. Bak Strikk i strid står ekteparet Jenny og Markus Keller, som møttes i Natur og Ungdom på slutten av 90-tallet.

kamp; krig kappestrid dra ut i strid stridens eple - det som har forårsaket en strid, noe det strides om 2. hardt slit, strev 3.... Bak Strikk i strid står ekteparet Jenny og Markus Keller, som møttes i Natur og Ungdom på slutten av 90-tallet.

RELATERTE BØKER