Stress og korleis leve med det; 9 historier, 14 tips

Stress og korleis leve med det; 9 historier, 14 tips - Anne Gunn Halvorsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Gunn Halvorsen
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
Stress og korleis leve med det; 9 historier, 14 tips.pdf
ISBN
6812258899881

BESKRIVELSE

Kvifor er vi så stressa, og kva kan vi gjere med det? Anne Gunn Halvorsen, forfattaren av den kritikarroste boka Livet og korleis leve det, har prøvd å finne ut kva som gjer at vi kavar oss opp, blir stressa og utbrente. Kvifor blir folk så slitne, og kven sin feil er det eigentleg? Forfattaren dreg ut på ei journalistisk reise i det norske stresset og kjem attende med ei rekkje gode tips og observasjonar om tida vi lever i. Det handlar om sjukepleiaren som slutta i protest mot systemet, om superlæraren som svikta fordi han ville få til alt. Det handlar om vår indre, strenge stemme og kor den kjem frå. Det handlar om meditasjon og det moglege behovet for ein stor revolusjon. For nokre kan det hjelpe å dusje etter jobb og flytte mobilen ut av soverommet. For andre skal det meir til. «Stress og korleis leve med det» er ei konkret handbok i stressmeistring og eit underhaldande augeblikksbilete av tida vi lever i.

Pris kr 262 (spar kr 37). Se flere bøker fra Anne Gunn Halvorsen. Kjøp «Stress og korleis leve med det - 9 historier, 14 tips» til en god pris på ark.no.

For nokre kan det hjelpe å dusje etter jobb og flytte mobilen ut av soverommet. For andre skal det meir til.

RELATERTE BØKER