Stress og korleis leve med det; 9 historier, 14 tips

Stress og korleis leve med det; 9 historier, 14 tips - Anne Gunn Halvorsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Gunn Halvorsen
DIMENSJON
3,53 MB
FILNAVN
Stress og korleis leve med det; 9 historier, 14 tips.pdf
ISBN
8503902983759

BESKRIVELSE

Kvifor er vi så stressa, og kva kan vi gjere med det? Anne Gunn Halvorsen, forfattaren av den kritikarroste boka Livet og korleis leve det, har prøvd å finne ut kva som gjer at vi kavar oss opp, blir stressa og utbrente. Kvifor blir folk så slitne, og kven sin feil er det eigentleg? Forfattaren dreg ut på ei journalistisk reise i det norske stresset og kjem attende med ei rekkje gode tips og observasjonar om tida vi lever i. Det handlar om sjukepleiaren som slutta i protest mot systemet, om superlæraren som svikta fordi han ville få til alt. Det handlar om vår indre, strenge stemme og kor den kjem frå. Det handlar om meditasjon og det moglege behovet for ein stor revolusjon. For nokre kan det hjelpe å dusje etter jobb og flytte mobilen ut av soverommet. For andre skal det meir til. «Stress og korleis leve med det» er ei konkret handbok i stressmeistring og eit underhaldande augeblikksbilete av tida vi lever i.

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

January 19 at 11:30 AM · Kvifor er vi så stressa, og kva kan vi gjere med det? ... Kjøp Stress og korleis leve med det fra Bokklubber Kvifor er vi så stressa, og kva kan vi gjere med det? Anne Gunn Halvorsen, forfattaren av den kritikarroste boka Livet og korleis leve det, har prøvd å finne ut kva som gjer at vi kavar oss opp, blir stressa og utbrente. Les Stress og korleis leve med det; 9 historier, 14 tips boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Anne Gunn Halvorsen.

RELATERTE BØKER