Stedfortrederen

Stedfortrederen En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,1 MB
FILNAVN
Stedfortrederen.pdf
ISBN
7743233614510

BESKRIVELSE

Talia er tilbake i Liathsul etter angrepet på Forskningsinstituttet. Hun tvinges ut i jakten på et lysfenomen ingen har sett på over 150 år. Savnet etter familien vokser seg sterkere, i takt med frykten for Makundaene. Hun er villig til å gå langt for de hun er glad i, men hvor langt kan hun gå for seg selv?

Ønsker man å endre styrer og/eller stedfortreder, må kommunen få en beskjed og det må sendes inn en søknad om godkjenning av nye personer til disse rollene. Endringer i virksomheten. Stedfortrederen kan ikke treffe avgjørelser av betydning i kollegaens departement.

substantiv maskulin person som kommer istedenfor en annen, vikar ha fast stedfortreder Stedfortrederen handler om Talia, en atten år gammel jente som bor i opprørsbyen Liathsul. Fiendeklanen makundaene jakter på henne, mens hun selv jakter på et lysfenomen som ingen har sett på over hundre år, og som kanskje er løsningen til alle problemene deres. Dersom lederen i tillegg har en overordnet stedfortreder vil denne kunne godkjenne for den underordnede stedfortrederen.

RELATERTE BØKER