Sitater fra femti års muntlig praksis

Sitater fra femti års muntlig praksis - Georg Johannesen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Georg Johannesen
DIMENSJON
8,82 MB
FILNAVN
Sitater fra femti års muntlig praksis.pdf
ISBN
3362612975033

BESKRIVELSE

Boken inneholder noen av de mest aktuelle og tankevekkende utsagn fra Georg Johannesen. Disse er basert på nærmere 70 intervjuer, gitt i en periode på 50 år. Sitatsamlingen ønsker å vise fram Johannesens muntlige praksis som forfatter og intellektuell, hans evner til å formulere sentenser, epigrammer og tankebilder i samtaler og intervjuer, om alt fra politiske, faglige og pedagogiske emner til etiske og eksistensielle. Har litteraturliste og personregister.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet | 9788243004962 Kjøp 'Sitater fra femti års muntlig praksis' av Georg Johannesen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet | 9788243003613 Kjøp Sitater fra femti års muntlig praksis fra Bokklubber Boken inneholder noen av de mest aktuelle og tankevekkende utsagn fra Georg Johannesen.

Send oss en e-post så kan vi bestille boka for deg. HØST I MARS Georg Johannesen : pris: 199.00.

RELATERTE BØKER