Revolutionary road

Revolutionary road - Richard Yates | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Richard Yates
DIMENSJON
7,54 MB
FILNAVN
Revolutionary road.pdf
ISBN
3828939503434

BESKRIVELSE

Revolutionary Road utspiller seg i USA midt på 50-tallet. Frank og April Wheeler har bosatt seg i Revolutionary Road, en idyllisk gate i en forstad til New York. Han pendler til jobben i markedsavdelingen i et stort kontormaskinfirma, mens hun er hjemmeværende med to små barn. Både Frank og April har hatt store forventninger til livet - han skulle bli forfatter, hun skuespiller. De skulle leve som moderne intellektuelle, og nå er de fanget i et småborgerlig liv med vennemiddager, kjedsomhet og krangler. Men da April kommer med det revolusjonerende forslaget at de skal flytte til Paris, der hun skal forsørge dem og Frank skal finne seg selv, åpnes nye avgrunner.Revolutionary Road ble mottatt som en litterær sensasjon da den utkom i 1961. I dag er den en moderne amerikansk klassiker. «En fantastisk roman, like aktuell i dag som da den ble skrevet!» GABRIEL VOSGRAFF MORO, VG"til de av dere som ikke har lest Richard Yates før, kan jeg bare si: Jeg misunner dere"TERJE THORSEN, DAGBLADET"Yates fremstår like kraftfull, slående og medrivende som han må ha gjort da han rev kritikerne med seg og var nær ved å få National Book Award for debutromanen ... forbløffende og intens"LEIF EKLE, NRK P2"Min tids Store Gatsby ... en av de beste bøkene fra en i min generasjon"KURT VONNEGUT«Realisme, naturalisme, samfunnssatire - de vanlige kritikerkategoriene - kommer alle til kort overfordenne strålende boken» RICHARD FORD

We see Frank getting ready to go to work. Dressed in a grey suit and a hat, he drives to the station and takes the train into the city.

Dette er første gang DiCaprio og Winslet spiller sammen i en film siden ... "Revolutionary Road" er ikke et publikumsfrieri. Du ser ikke denne filmen for å ha det hyggelig, for den forlater deg emosjonelt rystet.

RELATERTE BØKER