Opplysning nå: et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet

Opplysning nå: et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet - Steven Pinker | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steven Pinker
DIMENSJON
5,80 MB
FILNAVN
Opplysning nå: et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet.pdf
ISBN
6858027123011

BESKRIVELSE

Akademias store stjerne Steven Pinker - nå for første gang på norskSom forfatter av flere bestselgende populærvitenskapelige bøker, blir Pinker ofte omtalt som en «av verdens mest prominente intellektuelle i dag». Dette er boken Bill Gates omtaler som sin favorittbok.Hvis du følger med på nyhetene, virker det ikke som det går så bra med det 21. århundret. Fra 9/11 til finanskrise, borgerkrig i Syria, Ebola-virus, økende ulikhet, raseuro og skitne valgkamper - verden ser ut til å synke ned i kaos og hat. Men, som Steven Pinker fremlegger i sin nye bok: Alle parametere over menneskers liv peker oppover. Vi lever lenger, har bedre helse, er tryggere og rikere - og det gjelder hele verden, ikke bare Vesten.I «Opplysning nå» viser Pinker hvordan menneskelig fremskritt inngår i et samlet verdisystem som de fleste av oss forholder oss til, uten å være klar over det: Opplysningstidens verdier er fundamentet for alle våre moderne institusjoner. Og det er disse verdiene - troen på fornuften og vitenskapen - som må løse problemene vi står overfor, også i moderne tid.Steven Pinker er professor i psykologi ved Harvard University.Med forord av Harald Eia

Gunnar Nyquist (Oversetter) ... Og det er disse verdiene - troen på fornuften og vitenskapen - som må løse problemene vi står overfor, også i moderne tid. Opplysning nå et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet.

Undertittel et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet. Forfattere Steven Pinker ...

RELATERTE BØKER