Opplysning nå: et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet

Opplysning nå: et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet - Steven Pinker | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steven Pinker
DIMENSJON
11,1 MB
FILNAVN
Opplysning nå: et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet.pdf
ISBN
1064468390325

BESKRIVELSE

Akademias store stjerne Steven Pinker - nå for første gang på norskSom forfatter av flere bestselgende populærvitenskapelige bøker, blir Pinker ofte omtalt som en «av verdens mest prominente intellektuelle i dag». Dette er boken Bill Gates omtaler som sin favorittbok.Hvis du følger med på nyhetene, virker det ikke som det går så bra med det 21. århundret. Fra 9/11 til finanskrise, borgerkrig i Syria, Ebola-virus, økende ulikhet, raseuro og skitne valgkamper - verden ser ut til å synke ned i kaos og hat. Men, som Steven Pinker fremlegger i sin nye bok: Alle parametere over menneskers liv peker oppover. Vi lever lenger, har bedre helse, er tryggere og rikere - og det gjelder hele verden, ikke bare Vesten.I «Opplysning nå» viser Pinker hvordan menneskelig fremskritt inngår i et samlet verdisystem som de fleste av oss forholder oss til, uten å være klar over det: Opplysningstidens verdier er fundamentet for alle våre moderne institusjoner. Og det er disse verdiene - troen på fornuften og vitenskapen - som må løse problemene vi står overfor, også i moderne tid.Steven Pinker er professor i psykologi ved Harvard University.Med forord av Harald Eia

Og det er disse verdiene - troen på fornuften og vitenskapen - som må løse problemene vi står overfor, også i moderne tid. Steven Pinker er professor i psykologi ved Harvard University. Opplysning nå: et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- ... Opplysning nå et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet Steven Pinker. Innbundet Bokmål Skip to the end of the images gallery .

RELATERTE BØKER