Nummer 9 - parallellbok

Nummer 9 - parallellbok - Arne Hole, Renate Jensen, Helga Kufaas Tellefsen, Anne Karin Wallace | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Hole, Renate Jensen, Helga Kufaas Tellefsen, Anne Karin Wallace
DIMENSJON
3,7 MB
FILNAVN
Nummer 9 - parallellbok.pdf
ISBN
4529048551642

BESKRIVELSE

Nummer 9 - parallellbok er en bok laget for å gi elever som sliter med matematikk et bedre grunnlag. Boka har en lav inngangsterskel og inneholder enkle utfyllingsoppgaver og teori som følger strukturen i den ordinære læreboka.

Parallellbøkene er bearbeidede utgaver av Multis grunnbøker, og er tilpasset ved at de vanskeligste oppgavene enten er fjernet eller forenklet. Det er i tillegg lagt inn flere forklaringer og illustrasjoner. Kjøp Nummer 9 - parallellbok fra Bokklubber Nummer 9 - parallellbok er en bok laget for å gi elever som sliter med matematikk et bedre grunnlag.

Boka har en lav inngangsterskel og inneholder enkle utfyllingsoppgaver og teori som følger strukturen i den ordinære læreboka. Kjøp Nummer 9 - parallellbok fra Bokklubber Nummer 9 - parallellbok er en bok laget for å gi elever som sliter med matematikk et bedre grunnlag. Boka har en lav inngangsterskel og inneholder enkle utfyllingsoppgaver og teori som følger strukturen i den ordinære læreboka. Nummer 9 - parallellbok er en bok laget for å gi elever som sliter med matematikk et bedre grunnlag.

RELATERTE BØKER