Måkelatter

Måkelatter - Kristín Marja Baldursdòttir | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristín Marja Baldursdòttir
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Måkelatter.pdf
ISBN
2259893593101

BESKRIVELSE

Kristin Marja Baldusdottir (født 1949) er kjent på Island som journalist og forfatter. Historien i "Måkelatter" finner sted i en liten islandsk fiskelandsby i femtiårene. Hendelsene i boken blir sett gjennom den 12 år gamle jenta, Aggas, unge og nysgjerrige øyne. Da Freyja, en meget spesiell kvinne fra Amerika, ankommer landsbyen, forandrer alt seg. Landsbyens kvinner føler seg truet av Freyjas røde lepper, isblå øyne og nydelige figur. Hennes effekt på landsbyens menn er sterk. Stemningen i den lille byen blir straks preget av en forvirring og en kompleks mystikk. Den tidligere idyllen forsvinner som dugg for solen.... Kriminalromanen "Måkelatter" er satt opp som theaterstykke og filmrettighetene er solgt.

Hendelsene i boken blir sett gjennom den 12 år gamle jenta, Aggas, unge og nysgjerrige øyne. De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299,- .

Men kampen for likhet står på stedet hv... Kristín Marja Baldursdòttir: Måkelatter. Boka er utgitt i pocket med tittelen "Jeg er Freyja".

RELATERTE BØKER