Lurt av læreboken?

Lurt av læreboken? - Bjørn Are Davidsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Are Davidsen
DIMENSJON
5,91 MB
FILNAVN
Lurt av læreboken?.pdf
ISBN
7975031858813

BESKRIVELSE

Kan du tro på lærebøkene? Hva sier de om kirken, om kristne, om historien? Hevdet kirken i middelalderen at jorden var flat? Ble de som hadde spørsmål om naturen, henvist til liturgien? Kom opplysningstiden fordi folk sluttet å tro på Gud? Denne boken kaster lys over rare påstander elever kan møte i grunnskolen og i videregående skole. Eller påstander som ikke høres rare ut, men likevel er feil. Hva kommer slike feil av? Hvorfor tror vi på dem?

Les utdrag Kan du tro på lærebøkene? Hva sier de om kirken, om kristne, om historien? Hevdet kirken i middelalderen at jorden var flat? ... ved forfatter Bjørn Are Davidsen. Enterprise .

Enterprise . Get your team aligned with all the tools you need on one secure, reliable video platform. Boken «Lurt av læreboken?» bør bli folkelesning.

RELATERTE BØKER