Kommunikasjon og konflikthåndtering

Kommunikasjon og konflikthåndtering - Pål Lagestad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Lagestad
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Kommunikasjon og konflikthåndtering.pdf
ISBN
3535207744758

BESKRIVELSE

Praksisnær fagbok om kommunikasjon og konflikthåndtering i politiarbeid.For å utvikle gode evner i kommunikasjon og konflikthåndtering er konkret og praktisk kunnskap nødvendig..I denne boka er utgangspunktet at teori som presenteres, må være sterkt knyttet til praksisfeltet.Forfatterne har ulik fagbakgrunn og belyser politiets arbeid ut ifra forskjellige perspektiver og ståsted.Boka tar for seg både generell kunnskap som ligger til grunn for god kommunikasjon, og grunnleggende prinsipper for hvordan profesjonsutøvere i politiet, vektere, fengselsbetjenter,.lærere og sosialarbeidere bør opptre i møte med andre mennesker.

En håndbok om forebygging, håndtering og oppfølging. Oslo: Medlex Norsk Helseinformasjon,2013.

Kursene fordrer aktiv medvirkning ... God forståelse av kommunikasjon og konflikthåndtering bidrar til bedre selvtillit og selvfølelse, mer trygghet og tillit i relasjoner, redusert stress og friksjon i relasjonen, og en bedre følelse av tilhørighet og tilknytning. Dette hjelper vi deg med i våre kurs, veiledning eller utdannelse. Kommunikasjon betyr å skape noe sammen.

RELATERTE BØKER