Kommunikasjon og konflikthåndtering

Kommunikasjon og konflikthåndtering - Pål Lagestad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Lagestad
DIMENSJON
8,43 MB
FILNAVN
Kommunikasjon og konflikthåndtering.pdf
ISBN
4428831265035

BESKRIVELSE

Praksisnær fagbok om kommunikasjon og konflikthåndtering i politiarbeid.For å utvikle gode evner i kommunikasjon og konflikthåndtering er konkret og praktisk kunnskap nødvendig..I denne boka er utgangspunktet at teori som presenteres, må være sterkt knyttet til praksisfeltet.Forfatterne har ulik fagbakgrunn og belyser politiets arbeid ut ifra forskjellige perspektiver og ståsted.Boka tar for seg både generell kunnskap som ligger til grunn for god kommunikasjon, og grunnleggende prinsipper for hvordan profesjonsutøvere i politiet, vektere, fengselsbetjenter,.lærere og sosialarbeidere bør opptre i møte med andre mennesker.

De er dessuten ofte en kilde til endring og framdrift. Samtidig kan konflikter føre til mindre trivsel, lavere produktivitet og mobbing.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Kommunikasjon og konflikthåndtering i operativt politiarbeid, sosialpsykologiske perspektiver' av Joshua M. Phelps fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER