Hetetokt

Hetetokt - Wencke Mühleisen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wencke Mühleisen
DIMENSJON
8,70 MB
FILNAVN
Hetetokt.pdf
ISBN
2549188524724

BESKRIVELSE

Aldri før har overgangsalderen vært gjenstand for en så gjennomtrengende analyse som i Hetetokter. Bevæpnet med skarpsindige, kloke refleksjoner og dødsforakt går Mühleisen løs på alle mytene og fordommene som på et eller annet tidspunkt sniker seg inn i et kvinnes liv. Hun erklærer friskt: «Ta overgangsalderen nysgjerrig til etterretning. Snakk om den!» Og hun stiller sentrale spørsmål: Er klimakteriet en hormonmangelsykdom, en naturlig forfallsprosess eller et snedig påfunn fra legemiddelindustrien? Eller en sexistisk konspirasjon mot middelaldrende kvinner? Det siste tabu er en engasjerende og uredd bok.

Så mange som 80 % av kvinnene opplever dette i forbindelse med overgangsalderen, og plagene varierer fra milde til så ubehagelige at de påvirker livskvaliteten. Hetetokter. Den vanligste plagen kvinner i overgangsalderen opplever er hetetokter.

Tilstanden er helt ufarlig, men kan være meget ubehagelig. Den tilgrunnliggende årsaken er ukjent, men i forbindelse med hetetoktene er det aktivitet i de sentrene i hjernen som ... Hetetokter: Pust dypt og slapp av under hetetokter.

RELATERTE BØKER