Harry Potter magisk strikking

Harry Potter magisk strikking - Tanis Gray | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tanis Gray
DIMENSJON
7,26 MB
FILNAVN
Harry Potter magisk strikking.pdf
ISBN
5422835213015

BESKRIVELSE

Strikkeboken alle Harry Potter-fans har ventet på!Overfør magien fra Harry Potter-filmene til strikkepinnene med denne flotte strikkeboken fra trolldomsuniverset. Boken inneholder 28 magiske strikkeoppskrifter med ulik vanskelighetsgrad og i ulike teknikker hentet rett fra filmene. Garnvalgene er gjort med omhu for at fargene skal være de samme som i filmene, samtidig som boken også inneholder en oversikt over alternative garnkvaliteter med fargeforslag til hver oppskrift. I Magisk strikking vil du finne alt fra enkle oppskrifter som Galtvorts husskjerf - en nøyaktig kopi av skjerfene fra filmen med garn i de offisielle husfargene - til mer forseggjorte prosjekter, som fru Wiltersens hjemmestrikkede julegensere og en kosedyrutgave av uglen Hedvig.Dette er boken for alle fans, som innimellom oppskriftene også får flust av fun facts og morsomme innblikk bak scenen, originale kostymeskisser, stillbilder, konseptillustrasjoner og andre skatter fra filminnspillingene - alt som bringer deg enda dypere inn i den magiske verdenen og gir næring til kreativiteten. Så finn frem strikkepinner og garn, og sverg på tro og ære at du nå skal drive med trylling. Tiden er inne for å skape strikkemagi!

2020; Pris 349,-Spar 50,-Innbundet . Tine Solheim; Lisbeth Michelsen; Maskeball i strikking og hekling.

Han bor i et kott under trappa hos den ekle familien Dumling, og han har ikke feiret bursdagen sin på elleve år. Det er ikke bra å fordype seg i drømmer og glemme å leve, husk det. Gomp er en person som ikke har magiske ferdigheter, og som heller ikke har foreldre som har det.

RELATERTE BØKER