Harry Potter magisk strikking

Harry Potter magisk strikking - Tanis Gray | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tanis Gray
DIMENSJON
5,82 MB
FILNAVN
Harry Potter magisk strikking.pdf
ISBN
6489804633996

BESKRIVELSE

Strikkeboken alle Harry Potter-fans har ventet på!Overfør magien fra Harry Potter-filmene til strikkepinnene med denne flotte strikkeboken fra trolldomsuniverset. Boken inneholder 28 magiske strikkeoppskrifter med ulik vanskelighetsgrad og i ulike teknikker hentet rett fra filmene. Garnvalgene er gjort med omhu for at fargene skal være de samme som i filmene, samtidig som boken også inneholder en oversikt over alternative garnkvaliteter med fargeforslag til hver oppskrift. I Magisk strikking vil du finne alt fra enkle oppskrifter som Galtvorts husskjerf - en nøyaktig kopi av skjerfene fra filmen med garn i de offisielle husfargene - til mer forseggjorte prosjekter, som fru Wiltersens hjemmestrikkede julegensere og en kosedyrutgave av uglen Hedvig.Dette er boken for alle fans, som innimellom oppskriftene også får flust av fun facts og morsomme innblikk bak scenen, originale kostymeskisser, stillbilder, konseptillustrasjoner og andre skatter fra filminnspillingene - alt som bringer deg enda dypere inn i den magiske verdenen og gir næring til kreativiteten. Så finn frem strikkepinner og garn, og sverg på tro og ære at du nå skal drive med trylling. Tiden er inne for å skape strikkemagi!

Magisk stickning innehåller 28 mönster i olika svårighetsgrad - från Mrs Weasleys jultröjor, elevhems-halsdukar, Hermiones tidvändartröja, Expecto Patronum-vantar, till Hedwig, Fluffy och professor Umbridges katthalsduk. Vi har selvfølgelig enda flere magiske Harry Potter-produkter! Fakta om Harry Potter tryllestav av sjokolade. Velg magisk lørdagsgodteri med denne Harry Potter-tryllestaven av melkesjokolade! Offisielt lisensprodukt Harry Potter I pakken er det en liste med noen av de mest kjente trylleformlene fra bøkene Mål: ca.

Forventes utgitt. Harry Potter magisk strikking Tanis Gray (Innbundet) Tips en venn 349 kr Antall . Reservere.

RELATERTE BØKER