Harry Potter magisk strikking

Harry Potter magisk strikking - Tanis Gray | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tanis Gray
DIMENSJON
12,40 MB
FILNAVN
Harry Potter magisk strikking.pdf
ISBN
2541255040616

BESKRIVELSE

Strikkeboken alle Harry Potter-fans har ventet på!Overfør magien fra Harry Potter-filmene til strikkepinnene med denne flotte strikkeboken fra trolldomsuniverset. Boken inneholder 28 magiske strikkeoppskrifter med ulik vanskelighetsgrad og i ulike teknikker hentet rett fra filmene. Garnvalgene er gjort med omhu for at fargene skal være de samme som i filmene, samtidig som boken også inneholder en oversikt over alternative garnkvaliteter med fargeforslag til hver oppskrift. I Magisk strikking vil du finne alt fra enkle oppskrifter som Galtvorts husskjerf - en nøyaktig kopi av skjerfene fra filmen med garn i de offisielle husfargene - til mer forseggjorte prosjekter, som fru Wiltersens hjemmestrikkede julegensere og en kosedyrutgave av uglen Hedvig.Dette er boken for alle fans, som innimellom oppskriftene også får flust av fun facts og morsomme innblikk bak scenen, originale kostymeskisser, stillbilder, konseptillustrasjoner og andre skatter fra filminnspillingene - alt som bringer deg enda dypere inn i den magiske verdenen og gir næring til kreativiteten. Så finn frem strikkepinner og garn, og sverg på tro og ære at du nå skal drive med trylling. Tiden er inne for å skape strikkemagi!

Garnvalgene er gjort med omhu for at fargene skal være de samme som i filmene, samtidig som boken også ... Kjøp 'Harry Potter magisk strikking, den offisielle Harry Potter-strikkeboken' av Tanis Gray fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788205541030 Kjøp Harry Potter knitting magic fra Tanum Introducing the first official Harry Potter knitting book - a deluxe guide to creating over 25 authentic Harry Potter knits based on the iconic films.

Det er svært viktig å ikke blande en "gomp" med en Futt, fordi disse to tingene er svært forskjellige. Forskjellene mellom Gompeverdenen og trollmannsverden er svært forskjellige.

RELATERTE BØKER