Green kitchen - hjemme

Green kitchen - hjemme - David Frenkiel, Luise Vindahl | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Frenkiel, Luise Vindahl
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Green kitchen - hjemme.pdf
ISBN
6197214197062

BESKRIVELSE

I «Green Kitchen - hjemme» har David Frenkiel og Luise Vindahl samlet 100 oppskrifter på vegetarmat. Du får oppskrifter på alt fra raske og gode hverdagsfrokoster og -middager til måltider som egner seg til helgekos og fest. Maten er enkel og rask å lage, og oppskriftene inneholder nyttige tips. Det lønner seg å begynne med basisrettene, for eksempel tomatsaus, rispannekakerøre eller pesto, for de utgjør byggeklossene i hverdagsmaten. Helgematen krever litt mer tid, men den er ukomplisert og verdt en ekstra innsats, enten du lager «blomkålfisk» og chips, sitron- og ricottalasagne eller de lette og sunne, men syndig gode smultringene. «Green Kitchen - hjemme» byr på ny og inspirerende vegetarmat og glutenfrie oppskrifter. Alle kan dessuten gjøres veganske. Dette er en kokebok du kommer til å bli glad i!

Vælg den bedste espressomaskine. Få fyldt dine behov og nyd fantastisk kaffe hver dag. Best i Test 2020: Denne artikkelen handler om forskjellige tester av smoothie-blendere.

299,95 kr. Se Lagerstatus i butik Læg i kurv.

RELATERTE BØKER