Green kitchen - hjemme

Green kitchen - hjemme - David Frenkiel, Luise Vindahl | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Frenkiel, Luise Vindahl
DIMENSJON
11,57 MB
FILNAVN
Green kitchen - hjemme.pdf
ISBN
7872107531529

BESKRIVELSE

I «Green Kitchen - hjemme» har David Frenkiel og Luise Vindahl samlet 100 oppskrifter på vegetarmat. Du får oppskrifter på alt fra raske og gode hverdagsfrokoster og -middager til måltider som egner seg til helgekos og fest. Maten er enkel og rask å lage, og oppskriftene inneholder nyttige tips. Det lønner seg å begynne med basisrettene, for eksempel tomatsaus, rispannekakerøre eller pesto, for de utgjør byggeklossene i hverdagsmaten. Helgematen krever litt mer tid, men den er ukomplisert og verdt en ekstra innsats, enten du lager «blomkålfisk» og chips, sitron- og ricottalasagne eller de lette og sunne, men syndig gode smultringene. «Green Kitchen - hjemme» byr på ny og inspirerende vegetarmat og glutenfrie oppskrifter. Alle kan dessuten gjøres veganske. Dette er en kokebok du kommer til å bli glad i!

Dette er kogebogen, som du ikke kan leve uden, hvis du vil lave sund og mættende mad. Bogen indeholder lækre og moderne veganske, glutenfri samt vegetariske opskrifter.

I sin første bok deler de over 100 av sin favorittoppskrifter. Lær deg å lage frittata med urter og asparges til frokost eller ... Green Kitchen Stories' oppskrift på bakt havregrynsgrøt, bær- og fennikel-smoothie og amerikanske banan- og spinatpannekaker ...

RELATERTE BØKER