Buddhas barn

Buddhas barn - Torbjørn Færøvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Færøvik
DIMENSJON
12,45 MB
FILNAVN
Buddhas barn.pdf
ISBN
5627249710129

BESKRIVELSE

Denne boken tar deg med på en eventyrlig reise gjennom fire buddhistiske land - Vietnam, Kambodsja, Thailand og Burma. Med prisbelønte Torbjørn Færøvik som veiviser reiser vi gjennom noen av Asias vakreste landskaper, på travle veier og grønne jungelstier, på stille elver og overfylte tog. Underveis møter vi både prinsesser og prostituerte, både konger og fattigbønder. Færøviks fargerike ferd begynner i edle, okergule Hanoi - hovedstaden i Vietnam - og ender langt nord i Burma, i sagnomsuste Mandalay.Les utdrag fra boka

Loading ... regn [Svenska] Tecknad Film för Barn - Duration: 12:40.

Den fortelles til barn, som ledd i religiøse seremonier og framstilles i bilder, tegneserier, film og kunst. Pris: 345,-. innbundet, 2007.

RELATERTE BØKER