Buddhas barn

Buddhas barn - Torbjørn Færøvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Færøvik
DIMENSJON
7,42 MB
FILNAVN
Buddhas barn.pdf
ISBN
3338146751300

BESKRIVELSE

Denne boken tar deg med på en eventyrlig reise gjennom fire buddhistiske land - Vietnam, Kambodsja, Thailand og Burma. Med prisbelønte Torbjørn Færøvik som veiviser reiser vi gjennom noen av Asias vakreste landskaper, på travle veier og grønne jungelstier, på stille elver og overfylte tog. Underveis møter vi både prinsesser og prostituerte, både konger og fattigbønder. Færøviks fargerike ferd begynner i edle, okergule Hanoi - hovedstaden i Vietnam - og ender langt nord i Burma, i sagnomsuste Mandalay.Les utdrag fra boka

Den kom flyvende mot henne og rørte henne i siden med snabelen sin. Da hun våknet fortalte hun noen vise menn om drømmen sin. Buddha Barn Inc.

Men tanken på at en kongelig prins skulle kunne gi opp sin arv til fordel for et liv i askese, var ikke lett å akseptere, spesielt blant medlemmer av hans egen familie, som jo hadde helt andre ambisjoner på hans vegne. Buddha, Dharma og Sangha." Ved bryllupsseremonien står det en Buddha statue på alteret, som det trekkes en rød trå fra. Dette blir tildelt alle deltagerne i seremonien, for å vise deres tilhørlighet.

RELATERTE BØKER