Bo blir til overs

Bo blir til overs - Morten N. Pedersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten N. Pedersen
DIMENSJON
6,16 MB
FILNAVN
Bo blir til overs.pdf
ISBN
8329862329505

BESKRIVELSE

Bo bor sammen med mamma og pappa, han er en liten gutt som går i barnehage. Fortellingene om Bo tar utgangspunkt i hverdagsopplevelser som både barn og voksne lett vil kjenne seg igjen i. I Bo blir til overs handler det blant annet om å bli holdt utenfor og om å føle seg alene. Fortellingen er kortfattet og hverdagsnær, illustrasjonene enkle med friske farger. Og den som leser ekstra godt, finner kanskje en liten fortelling i fortellingen ... Morten N. Pedersen er frilans-illustratør og har arbeidet mye med animasjon. Han er også skaperen av Bo og hans verden. Bo blir til overs er første utgivelse på norsk, mens det tidligere er utgitt flere fortellinger om Bo i Sverige.

99,-Legg i ... Bo bor sammen med mamma og pappa, han er en liten gutt som går i barnehage. Fortellingene om Bo tar utgangspunkt i hverdagsopplevelser som både barn og voksne lett vil kjenne seg igjen i.

Bo går til barnehagen 99,- Kjøp. Bo spiller ludo 149,- Kjøp.

RELATERTE BØKER