Allsang

Allsang - Eivind Buene | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Buene
DIMENSJON
6,52 MB
FILNAVN
Allsang.pdf
ISBN
7670026231799

BESKRIVELSE

Orkesteret har sluttet å spille, men jeg synger av full hals. Jeg ligger på gulvet og synger, scenelyset blender meg, jeg fester blikket på lysekronen der ute over hodene på publikum. Jeg vet at hun kan høre meg. Nevermore the sun shall rise, synger jeg, stemmen min alene i det store rommet, to chase the night with fiery skies. Allsang er historien om Ivan og Marie, en fortelling om sangen og menneskestemmen, om en ukjent Händel-opera og om hvordan vi aldri slutter å håpe. Eivind Buene skriver med en uovertruffen musikalsk sans.

Hvordan skrive en sang? Sanghefter Hvordan lage sanghefte? Bilderedigering Hvordan endre på bilder? Skal du arrangere en fest? Serviettbretting Mange videoer med instruksjoner. Katrine Moholt og medprogramleder Christian Ingebrigtsen tar imot både norske og internasjonale stjerner. A1, Tommy Nilsson, Jørn Hoel, HADDAWAY og Keiino står på scenen i Halden denne kvelden. Allsang, unison sang (iblant også flerstemmig, særlig kanonsang) som utføres av en større forsamling, helst under en leder, og gjerne med instrumental ledsagelse.

Allsång på Skansen firar 40 år i SVT. Sanna Nielsen och tidigare programledare berättar om sina år med programmet och vi visar massor med höjdpunkter från Sollidenscenen från 1979 till 2019. Allsangkvelden 2020.

RELATERTE BØKER