Værjournalen. 3-årig loggbok

Værjournalen. 3-årig loggbok - Terje Alsvik Walløe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Alsvik Walløe
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Værjournalen. 3-årig loggbok.pdf
ISBN
8841073470660

BESKRIVELSE

Hele Norge elsker vær! En uunnværlig bok for alle hobby-meteorologer til lands, til fjells og til sjøs. I et land med mye vær året rundt går vi nordmenn aldri lei. Stadig flere nordmenn har sin egen værstasjon og mye spenning er knyttet til den daglige målingen av hvordan nedbør, temperatur og vind utvikler seg. Hva er vel da bedre enn denne flotte loggboken der du kan føre inn alle værobservasjonene dine og sammenligne dem fra år til år?Boken er utstyrt med god plass til å fylle inn dagens detaljer om nedbørsmengde, temperatur, vind og skydekke. Hver uke har eget kommentarfelt og det er plass til tre år på en dobbeltside, så det er lett å sammenligne. I tillegg er boken utstyrt med rikelige værfakta av statsmeteorolog Walløe - om hvordan observere været «proft», værfenomener året rundt, ordliste for hobbymeterologen, vindskala, skytyper og mye mer.Dette er en super gave til alle ivrige værinteresserte der ute, til hytteeieren, gartneren, turentusiasten, gårdbrukeren og fiskeren for å nevne noen. Boken er vakkert utstyrt med kjønnsnøytralt design og har et stort format og notatvennlig papir.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Ønsker du å laste ned en Utviklingsstøtte-bok? Bra valg! På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken Utviklingsstøtte og andre bøker av forfatteren Reidun Hafstad. Værjournalen. 3-årig loggbok.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Søt mat er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Hege Frydenlund Hege Frydenlund 08/27/2010.

RELATERTE BØKER