Ukas bokstav

Ukas bokstav - Elisabeth Åril | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Åril
DIMENSJON
11,30 MB
FILNAVN
Ukas bokstav.pdf
ISBN
3643415827845

BESKRIVELSE

Lærerveiledning til Ukas bokstav inneholder konkrete forslag til arbeidet med hver bokstav. Lærerveiledningen har mange innspill til aktiviteter: språkleker, leker, spill, musikk og sanger. Videre har den forslag til motoriske øvelser, både grovmotoriske og finmotoriske øvelser. Den har egne kapitler om auditiv trening og visuell trening, om bokstavforming og om øvelser på PC m.m.

Kongsberg stasjon. Hvordan registrere postbesøk.

Mange lærere velger å organisere ukas lese- og skriveprogram på første trinn rundt «ukas bokstav». Derfor har vi utviklet boka Ukas bokstav, en fargerik og mangfoldig bok med en systematisk struktur, som vil være et sentralt verktøy i ukeprogrammet i den første lese- og skriveopplæringen.I den begynnende lese- og ... Norsk serie.

RELATERTE BØKER