Store spørsmål 10

Store spørsmål 10 - Olav Hove, Jørg Arne Jørgensen, Marit Sandboe | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Hove, Jørg Arne Jørgensen, Marit Sandboe
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
Store spørsmål 10.pdf
ISBN
1119020009597

BESKRIVELSE

Lærerveiledningen inneholder mange nye oppgaver, bakgrunnsstoff om elevbokas bilder og innhold generelt, forslag til oppstart i klasserommet til hvert enkelt tema, veiledning for å vurdere elever - og mye annet til hjelp i din undervisning.

ISBN: 9788203400377; Språk: Bokmål/Nynorsk; Sider: 249; Lærerveiledningen inneholder mange nye oppgaver, bakgrunnsstoff om elevbokas bilder og innhold generelt, forslag til oppstart i klasserommet til hvert enkelt tema ... Det er de spørsmålene som ligger på side 3 i hver elevbok (8+9+10 spørsmål). Bruk dem som innfallsporter for å få fram elevenes egne tanker om store spørsmål.

Én for hver av de tre elevbøkene (10.klasse kommer i 2017) for visning på stor skjerm og som verktøy for deg som lærer. Store spørsmål 8-10. Digital er et heldigitalt læremiddel med både strukturerte læringsløp og fleksibelt innhold.

RELATERTE BØKER