Steinfag

Steinfag - Stig Harald Lien, Magne Martinsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Harald Lien, Magne Martinsen
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Steinfag.pdf
ISBN
3581071017078

BESKRIVELSE

"Denne læreboka dekker kompetansemålene for steinfaget i den delen av læreplanen som skal foregå i en lærebedrift (Vg2/Vg3). Etter Kunnskapsløftet i 2007 er steinfaget et såkalt særløpsfag i videregående opplæring. Det betyr at du som elev går ett år på skole (Vg1 Bygg- og anleggsteknikk) og har 3 års læretid i en bedrift. Boka er også egnet til prosjekt til fordypning i Vg1 og den egner seg som lærebok for voksne som ønsker å ta fagprøven som praksiskandidater. Boken er fellesspråklig bokmål/nynorsk. Hovedområdene for opplæringen er: Bransjelære, Bruddvirksomhet, Bearbeiding og Montering. I denne læreboka fremkommer de to første som egne deler/seksjoner, mens de to siste er slått sammen under del IV. I tillegg til hovedområdene i steinfaget tar boka opp geologi som egen seksjon. Her finner du de tre kapitlene: Geologiske prosesser og bergartsdannelse, Identifisering av mineraler og bergarter og Naturstein som materiale."

Oppdal videregående skole og Trøndelag fylkeskommune har jobbet sammen med Minera Skifer, Oppdal Sten og Palmer Gotheim skiferbrudd om å kunne få fram steinfaget for elevene som er på byggfag, sier avdelingsleder Torkel Kant til Opdalingen. 05163: Gjennomsnittlig månedslønn for heltidsansatte i varehandel, etter næring (SN2007) og yrke (avslutta serie) 2003 - 2008 Vg1 bygg- og anleggsteknikk er et tilbud for alle som tenker å bli tømrer, murer, arbeide med betongfag, arbeide på anlegg eller i bergverk, bli anleggsmaskinfører eller arbeide med steinfag. Opplæringen gir mulighet for å bli lærling og å ta fagbrev innen tømrerfaget, stillasbyggerfaget, murerfaget og betongfaget. Sigurd Eikner (f.1963) begynte som lærling i steinfag.

Etter 2 års praksis he,r dro også han til Tyskland for videre utdanning i faget. Offentlig godkjent lærebedrift. Forset er offentlig godkjent lærebedrift og en stolt leverandør av kunnskap.

RELATERTE BØKER