Som dere vil

Som dere vil - William Shakespeare | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
William Shakespeare
DIMENSJON
8,14 MB
FILNAVN
Som dere vil.pdf
ISBN
8901132559541

BESKRIVELSE

I «Som dere vil» er scenen satt til Arden-skogen. Stykkets helt er Rosalind, datter av den landsforviste hertugen. Han er drevet på flukt av broren, den nye hertugen, mens Rosalind er blitt igjen ved onkelens hoff for å holde kusinen med selskap. Også Orlando, sønn av sir Rowland de Boys, er truet på livet av sin egen bror og flykter inn i skogen. Men før Orlando drar, blir Rosalind forelsket, og forkledd som mann følger hun etter. Blant hyrder og gjetere i det pastorale eksilet åpnes det opp for forviklinger, galskap og kjærlighet. Med Øyvind Bergs gjendiktning har vi fått en teksttro og moderne, frisk og kraftfull versjon av dette stykket på norsk.

Shakespeares lekne romantiske komedie har alt - og enda litt til. Forestillingen er fylt til randen av rojale forviklinger og romantiske intriger, utilslørt kåtskap, sang og musikk. Ta gjerne kontakt med en av våre eiendomsmeglere.

Se og hør en videosmakebit av Shakespeares romantiske og eventyrlige komedie «Som dere ... Dere som ikke vil sende ungene i skole og BHG når det åpner igjen .. » Fellesforum » Anonymforum - Skravle; Hjelp oss å rapportere regelbrudd.

RELATERTE BØKER