Som dere vil

Som dere vil - William Shakespeare | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
William Shakespeare
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Som dere vil.pdf
ISBN
6431051703253

BESKRIVELSE

I «Som dere vil» er scenen satt til Arden-skogen. Stykkets helt er Rosalind, datter av den landsforviste hertugen. Han er drevet på flukt av broren, den nye hertugen, mens Rosalind er blitt igjen ved onkelens hoff for å holde kusinen med selskap. Også Orlando, sønn av sir Rowland de Boys, er truet på livet av sin egen bror og flykter inn i skogen. Men før Orlando drar, blir Rosalind forelsket, og forkledd som mann følger hun etter. Blant hyrder og gjetere i det pastorale eksilet åpnes det opp for forviklinger, galskap og kjærlighet. Med Øyvind Bergs gjendiktning har vi fått en teksttro og moderne, frisk og kraftfull versjon av dette stykket på norsk.

Her ser du alle de nakne parene som puler nå. Dette er bare ekte knulling uten sensur.

Det kan være vanskelig å omstille seg til en ny og ... Vil ikke ha en som er høy på seg selv, elsker oppmerksomhet og søker det rundt seg hele tiden, en som tror han er sjef, en som trenger mye alene tid og ikke er glad i nærhet, egoistisk, en som kun ser seg selv og sine behov, en som bare tar og aldri gir tilbake, osv! Her kan dere som foreldre legge den første grunnstein til reetablering av tillit ved å vise at dere vil lytte til hennes tanker om det hun gjør, og hvordan hun passer på seg selv, og ikke gi ... Dere som nå står i fare for å bryte karantene (eller hytteforbud) er normalt lovlydige mennesker. Vi har virkelig ikke noe ønske om å straffe dere.

RELATERTE BØKER