Skattepengene som forsvant

Skattepengene som forsvant - Henning Carr Ekroll | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Carr Ekroll
DIMENSJON
9,84 MB
FILNAVN
Skattepengene som forsvant.pdf
ISBN
6451436364997

BESKRIVELSE

IT-prosjekter som sprekker med summer tilsvarende et lite lands bruttonasjonalprodukt, rasteplasstoaletter som er dyrere enn en villa og forsvarsanlegg som legges ned halvannen time etter åpning. Det er bare noen av stikkordene når Henning Carr Ekroll avslører hvordan politikere og byråkrater i offentlig sektor har kastet bort milliarder av kroner av fellesskapets midler. Med skarp og vittig penn forteller Ekroll om hvor galt det kan gå når politiske ambisjoner, naiv tro på egen fortreffelighet og en tilsynelatende utømmelig pengesekk sauses sammen. Dette er en bok som det vil smerte å lese for alle som betaler skatt. Men budskapet er tydelig: Her trengs det full skjerping hos dem som har ansvaret for vår felles økonomi. Boka er friskt illustrert av Tegnehanne.

av Vibeke Garrod — sist endret 2019-10-09T09:18:51+02:00. Virkeligheten overgår ofte fantasien.

Henning Carr Ekroll, som til daglig jobber som nyhetssjef i Aftenposten, har samlet sammen fæle eksempler på ... Boken Skattepengene som forsvant, blir lansert hos Dattera til Hagen torsdag kveld. Det er Aschehoug Forlag som står bak arrangementet.

RELATERTE BØKER