Skattepengene som forsvant

Skattepengene som forsvant - Henning Carr Ekroll | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Carr Ekroll
DIMENSJON
5,91 MB
FILNAVN
Skattepengene som forsvant.pdf
ISBN
5966527664765

BESKRIVELSE

IT-prosjekter som sprekker med summer tilsvarende et lite lands bruttonasjonalprodukt, rasteplasstoaletter som er dyrere enn en villa og forsvarsanlegg som legges ned halvannen time etter åpning. Det er bare noen av stikkordene når Henning Carr Ekroll avslører hvordan politikere og byråkrater i offentlig sektor har kastet bort milliarder av kroner av fellesskapets midler. Med skarp og vittig penn forteller Ekroll om hvor galt det kan gå når politiske ambisjoner, naiv tro på egen fortreffelighet og en tilsynelatende utømmelig pengesekk sauses sammen. Dette er en bok som det vil smerte å lese for alle som betaler skatt. Men budskapet er tydelig: Her trengs det full skjerping hos dem som har ansvaret for vår felles økonomi. Boka er friskt illustrert av Tegnehanne.

IT-prosjekter som sprekker med summer tilsvarende et lite lands bruttonasjonalprodukt, rasteplasstoaletter som er dyrere enn en villa og forsvarsanlegg som legges ned halvannen time etter åpning. I første episode avslører Henning Carr Ekroll hvordan politikere og byråkrater i offentlig sektor har kastet bort milliarder av kroner ... Sløser politikerne med offentlige midler? Boken «Skattepengene som forsvant», av Henning Carr Ekroll, handler om offentlige prosjekter som har gått galt, med lite hensiktsmessig bruk av fellesskapets midler som resultat, og med få konsekvenser for de ansvarlige.

Skattepengene som forsvant. Varenummer: 1100013 / Produktnr.: 9788203297489 9788203297489.

RELATERTE BØKER