På ferie med pappa

På ferie med pappa - Dora Heldt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dora Heldt
DIMENSJON
4,89 MB
FILNAVN
På ferie med pappa.pdf
ISBN
5853003649919

BESKRIVELSE

Herlig underholdende sommerlektyre som har tatt Europa med storm! "Det dreier seg da bare om to uker." Min mors stemme lød vennlig og bestemt. Jeg hadde allerede fra telefonsamtalens begynnelse hatt en ubehagelig følelse. "Og han er din far. Andre barn ville ha gledet seg." "Mamma! Hva mener du med "andre barn"? Jeg er 45!" Egentlig skulle det være en avslappende ferie: Christine ville reise til øya Norderney for å hjelpe sin venninne Marleen med å pusse opp sommerpensjonatet hennes. Men så blir hun kommandert av sin mor til å ta med sin far. Allerede reisen hjemmefra bringer henne til randen av sammenbrudd, for den 73-årige Hans har sin egen oppfatning av det meste. Og en ting er sikkert; man er sin fars datter hele livet!

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken På ferie med pappa av Dora Heldt (ISBN 9788290583366) hos Adlibris.com.

Jeg hadde allerede fra telefonsamtalens begynnelse hatt en ubehagelig følelse. Men pappa å den nye kjæresten har fått 2 barn (gutter) en på 5 år å en på 2 år. I sommerferien så opplever jeg å lillesøstra mi på 14 år at vi ikke får vært med de på ferie.

RELATERTE BØKER