Nye strikkeantrekk til dukkegarderoben

Nye strikkeantrekk til dukkegarderoben - Aina Olsen Midtun | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aina Olsen Midtun
DIMENSJON
6,79 MB
FILNAVN
Nye strikkeantrekk til dukkegarderoben.pdf
ISBN
7223331297804

BESKRIVELSE

I Nye strikkeantrekk til dukkegarderoben finner du 30 oppskrifter på kreativt og lekent tøy til dukken, fordelt på ti antrekk. Her finner du lekre kåper, pene skjørt, skjønne topper og tilbehør som luer og leggvarmere, alt sammen med linjer og snitt gjenkjennelig fra vår egen garderobe, som gjør dukketøyet helt spesielt. Oppskriftene kommer i alle vanskelighetsgrader og kanskje vil du lære noen nye teknikker eller ta med deg noen lure tips til senere prosjekter. Oppskriftene er oversiktlige og nøye forklart, men gir samtidig rom for at strikkeren skal kunne tenke kreativt selv. Kanskje kan disse oppskriftene være utgangspunkt for ditt eget design?Nye strikkeantrekk til dukkegarderoben er oppfølgeren til Strikk en dukkegarderobe.

De aller beste bøkene. Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Nye strikkeantrekk til dukkegarderoben.

Det gode og det ondes økonomi - Økonomiens historie fra Gilgamesh til Wallstreet. Nye strikkeantrekk til dukkegarderoben . Stamm, Peter .

RELATERTE BØKER