Kva ser vi - kva gjer vi?

Kva ser vi -  kva gjer vi? - Inge Nordhaug | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inge Nordhaug
DIMENSJON
12,92 MB
FILNAVN
Kva ser vi - kva gjer vi?.pdf
ISBN
9949336117953

BESKRIVELSE

Mange barn er utsette for og lever med omsorgssvikt, vald og seksuelle overgrep, men blir svikta av dei som møter dei i deira kvardag utanfor heimen.Dei fleste som arbeider med barn i skule, barnehage, organisasjonar eller institusjonar, har opplevd at dei undrar seg over noko barn har sagt eller gjort. Undringa kan ha komme som eit lite blaff eller vere ei kronisk kjensle av ubehag, uro og bekymring. Men kva gjer ein med ei slik bekymring? Mange manglar den kompetansen og det motet som skal til for å hjelpe barnet.Denne boka er meint å gi kunnskap og hjelperåder. Det er lagt vekt på handlingskompetanse, det vil seie å gi oversikt over reglar og døme på god praksis. Det handlar til dømes om korleis ein kan auke sensitiviteten sin overfor barna, om korleis ein skal involvere kollegaer og leiing, og om samtalemetodiske grep i møte med barna og foreldra. Det blir òg gitt ei oppdatert innføring i ny kunnskap om konsekvensane av omsorgssvikt, vald og seksuelle overgrep.Boka er relevant for alle som jobbar med barn og unge eller som utdannar seg til slike yrke.Inge Nordhaug er klinisk sosionom i barne- og ungdomspsykiatri og er tilsett ved RVTS Vest. Han arbeider til dagleg med alvorleg omsorgssvikt, vald og seksuelle overgrep. Han har i mange år undervist i temaet for lærarar i barnehage og skule og på universitet og høgskular.Her kan du lese et utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Kva ser vi - kva gjer vi?, omsorgssvikt, vald og seksuelle overgrep, skulen og barnehagen sine oppgåver' av Inge Nordhaug fra Norges raskeste nettbokhandel.

Det er Inge Nordhaug, klinisk sosionom i barne- og ungdomspsykiatri og spesialkonsulent ved RVTS Vest som har skreve boka. Og kva helsevesen får vi dersom vi ikkje gjer nokre endringar, spurde fastlege og praksiskonsulent Stian Endresen dei 140 deltakarar frå kommunar, brukarar og helseføretak i onsdagens dialogmøte. Han var ein av tolv foredragshalderar som ga ei løypemelding på arbeidet med utviklingsplanen for Helse Møre og Romsdal. Kva ser vi - kva gjer vi? omsorgssvikt, vald og seksuelle overgrep : skulen og barnehagen sine oppgåver.

RELATERTE BØKER