Kva ser vi - kva gjer vi?

Kva ser vi -  kva gjer vi? - Inge Nordhaug | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inge Nordhaug
DIMENSJON
9,37 MB
FILNAVN
Kva ser vi - kva gjer vi?.pdf
ISBN
9561879179100

BESKRIVELSE

Mange barn er utsette for og lever med omsorgssvikt, vald og seksuelle overgrep, men blir svikta av dei som møter dei i deira kvardag utanfor heimen.Dei fleste som arbeider med barn i skule, barnehage, organisasjonar eller institusjonar, har opplevd at dei undrar seg over noko barn har sagt eller gjort. Undringa kan ha komme som eit lite blaff eller vere ei kronisk kjensle av ubehag, uro og bekymring. Men kva gjer ein med ei slik bekymring? Mange manglar den kompetansen og det motet som skal til for å hjelpe barnet.Denne boka er meint å gi kunnskap og hjelperåder. Det er lagt vekt på handlingskompetanse, det vil seie å gi oversikt over reglar og døme på god praksis. Det handlar til dømes om korleis ein kan auke sensitiviteten sin overfor barna, om korleis ein skal involvere kollegaer og leiing, og om samtalemetodiske grep i møte med barna og foreldra. Det blir òg gitt ei oppdatert innføring i ny kunnskap om konsekvensane av omsorgssvikt, vald og seksuelle overgrep.Boka er relevant for alle som jobbar med barn og unge eller som utdannar seg til slike yrke.Inge Nordhaug er klinisk sosionom i barne- og ungdomspsykiatri og er tilsett ved RVTS Vest. Han arbeider til dagleg med alvorleg omsorgssvikt, vald og seksuelle overgrep. Han har i mange år undervist i temaet for lærarar i barnehage og skule og på universitet og høgskular.Her kan du lese et utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245020106 23. mars kl 08 inviterer Redd Barna og Fagbokforlaget til debatt og boklansering: «Kva ser vi, kva gjer vi». 14.

Innbinding: Heftet ; Antall sider: 144 ... Boka "Kva ser vi - kva gjer vi. Omsorgssvikt, vald og seksuelle overgrep.

RELATERTE BØKER