Kulturplantene

Kulturplantene - Tore Brandstveit, Jan Arne Broen, Siri Amalie Hella, Knut Nes, Dag Sandli, Berit Viken | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Brandstveit, Jan Arne Broen, Siri Amalie Hella, Knut Nes, Dag Sandli, Berit Viken
DIMENSJON
4,33 MB
FILNAVN
Kulturplantene.pdf
ISBN
4253235429799

BESKRIVELSE

Boka er skrevet for undervisning i prioduksjonslære/plantedyrking for de to første årstrinnene innen Naturbruk i videregående skole. De viktigste kulturplantene i Norge er beskrevet, og hvert kapittel avsluttes med kontrollspørsmål, Har henvisninger til nyttige nettsteder og stikkordregister.

Når en slik åker blir sprøytet, står nytteplantene fint, mens ugraset dør. Men selv om glyfosat anses som et relativt trygt ugasmiddel, er det også knyttet bekymringer til bruken. Annet: I potet kan det under visse forhold oppstå veksthemming.

Det læraktige, ovale eller lansettformede bladet har karakteristiske buelinjer om midtnerven. Kokabusken stammer fra Sør-Amerika.

RELATERTE BØKER