Krisepedagogikk

Krisepedagogikk - Magne Raundalen, Jon-Håkon Schultz | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Raundalen, Jon-Håkon Schultz
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Krisepedagogikk.pdf
ISBN
8509296857773

BESKRIVELSE

Boka beskriver en egen krisepedagogikk, og forklarer hvordan barnehager og skoler kan omskape kriser og traumer til pedagogiske muligheter, der både barn, elever og pedagoger kan oppleve mestring. Den tar for seg krisepedagogiske metoder og viser hvilken kriseberedskap man bør ha. Har litteraturliste.

Det kan være fristende å innta en vente-og-se-holdning, der vi feilaktig tror at dersom elevene ikke sier noe foregår det ikke noe galt. Det er alt for tilfeldig hvordan skolene i Norge tar seg av elever som har opplevd kriser og traumer, mener professor i krisepedagogikk. Barneombudet er enig. Som psykologer i Oppfølgings- og PP-tjenesten for videregående skole har vi en unik mulighet til å hjelpe skolen til å møte elever i krise.

Har litteraturl... Magne Raundalen er spesialist i klinisk psykologi med mange års erfaring med mennesker i krisesituasjoner. Siden 1976 har han vært tilknyttet Universitetet i Bergen, hvor han som amanuensis har utført banebrytende forskning omkring barn i truede situasjoner.

RELATERTE BØKER