Jenter i jeans; En sommer og fire jenter

Jenter i jeans; En sommer og fire jenter - Ann Brashares | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann Brashares
DIMENSJON
5,26 MB
FILNAVN
Jenter i jeans; En sommer og fire jenter.pdf
ISBN
9180720468524

BESKRIVELSE

For et år siden fant de fire venninnene den magiske jeansen. Nå er det igjen sommer og buksa er fortsatt med på å styrke samholdet mellom jentene. Denne sommeren handler det om tapt og funnet kjærlighet, død og mot til å leve et ærlig liv. Tibby skal på filmkurs i Virginia, Bee reiser til Alabama for å bli kjent med bestemoren sin, Lena prøver å beskytte seg mot forelskelsen til Kostos, og Carmen prøver å forholde seg til at moren har begynt å gå ut med menn igjen.Serien Jenter i jeans er morsom, uhøytidelig og rett fra hjertet! En gjenganger på New York Times bestselgerliste, med millioner av lesere verden over.

Nå er det igjen sommer og buksa er fortsatt med på å styrke samholdet mellom jentene. Denne.. For et år siden fant de fire venninnene den magiske jeansen.

Før den første sommeren de skal feriere hver for seg, prøver de en vanlig jeans fra en bruktbutikk. I En sommer og fire jenter møter vi igjen jentene fra En jeans og fire jenter. Et år er gått, og som i den første boken er jeansene med for å styrke vennskapet mellom de fire jentene.

RELATERTE BØKER