Gøy for barn med papir og kartong

Gøy for barn med papir og kartong - Gitte Schou Hansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gitte Schou Hansen
DIMENSJON
9,10 MB
FILNAVN
Gøy for barn med papir og kartong.pdf
ISBN
3790314375745

BESKRIVELSE

Gøy for barn med papir og kartong henvender seg til barn i alderen 9-10 år, og kanskje aller mest til jenter, men mange av modellene kan lett tilpasses gutter bare ved å endre litt på fargevalg og materialer. Med litt hjelp fra en voksen kan også yngre barn fint klare å lage mange av modellene i boken.Papir og kartong kan brukes på mange forskjellige måter og er et ideelt hobbymateriale. Det er billig, og man trenger ikke mange redskaper for å komme i gang med å lage søte oppheng, fine kort og gaveesker eller flott festpynt! Alle modellene vises tydelig på store, fine fargebilder, og på de første sidene er det en kort gjennomgang av teknikkene som er brukt. Alle sjablonger er i naturlig størrelse, og alle modellene er enkelt og godt forklart.

1 ) Finn materialer 2) Alle idéene Kartong, papir og papp. Produkter / Hobbymateriell / 3: Papir og kartong / Kartong, papir og papp.

I dagens teknikk har jeg brukt farget papir. Runde bitte små ark fra en hullmaskin.

RELATERTE BØKER