Glomma; fra Rørosvidda til Fredrikstad

Glomma; fra Rørosvidda til Fredrikstad - Morten Malmø | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Malmø
DIMENSJON
10,39 MB
FILNAVN
Glomma; fra Rørosvidda til Fredrikstad.pdf
ISBN
7310948658904

BESKRIVELSE

Fra sine kilder - bekker og småvann på Rørosvidda - renner Glomma over seksti mil gjennom fire fylker før vannet renner ut i Oslofjorden ved Fredrikstad. Rundt en uke bruker vannet på ferden fra Aursunden til det salte havet. I mange hundre år har mennesker levd langs elven og livet langs Glomma er mangfoldig - og i endring. I tidligere tider skapte tømmerfløting tusenvis av arbeidsplasser. Nå er det kraftproduksjon og turisme som har overtatt. Bli med på en reise til tettstedene og byene langs Glomma - både øst og vest for elven. Attraksjonene står nemlig i kø langs Norges lengste elv. Her er fjellvidder, dype daler, brede bygder, muséer, artige spisesteder, rolig vann og fossestryk. Denne boken forteller om alt dette. Og om kraftverkene, om broene, om fisking og båtliv og om kunstnerne som lot seg inspirere av elven - og om Glomma som en fantastisk naturressurs. Boken er trykket i farger i stort format og har over 200 bilder.

1/8 av Norge avgir ... Kjøp 'Glomma, fra Rørosvidda til Fredrikstad' av Morten Malmø fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788283230208 Fra sine kilder - bekker og småvann på Rørosvidda - renner Glomma over seksti mil gjennom fire fylker før vannet renner ut i Oslofjorden ved Fredrikstad.

gjennom Solør. ... Selve Glomma renner 620 kilometer fra Mustjønna i Tydal til havet ved Fredrikstad, men Glommavassdraget innbefatter også både Mjøsa og Gudbrandsdalslågen med sideelver.

RELATERTE BØKER