Geirs groviser

Geirs groviser - Geir Schau | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Schau
DIMENSJON
5,99 MB
FILNAVN
Geirs groviser.pdf
ISBN
6864036095894

BESKRIVELSE

Geir Schau har gjort stor suksess med sin første grovis-bok.Nå kommer han med sitt andre bind - også dette et prakteksemplar av en bok. Geir samler sine beste/dårligste vitser og Karine Haaland illustrerer. Boka passer perfekt for deg som bare vil sitte og humre for deg selv, eller hvorfor ikke servere en grovis under årets påskeferie?Geir Schau (f.1960) er en kjent TV- og radiopersonlighet. De siste årene har han vært programleder sammen med Øyvind Loven og Henriette Lien i Morgenklubben på Radio Norge. Han har tidligere vært med i blant annet Bla, Bla, Bla og Bombay Surprise med Anne-Kat Hærland på NRK.

Schau er også forfatter av humorbøkene Geirs juleevangelium, Geirs groviser og Geirs ... Geirs Grovis - 06.01.2017. Episode 1 4 min 6 Jan 2017.

Men det er Ian Buruma som er ukens nykommer med boken År null: En fortelling om 1945 (Forlaget Press). «Titalls millioner mennesker var døde eller skadede.

RELATERTE BØKER