Fremtidens kroppsøvingslærer

Fremtidens kroppsøvingslærer Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
Fremtidens kroppsøvingslærer.pdf
ISBN
1579716503947

BESKRIVELSE

Denne boka presenterer problemstillinger og ulike aspekter knyttet til kroppsøvingsfaget og kroppsøvingslærerrollen. I del 1 drøftes relasjonen mellom begreper som dybdelæring, kulturelt mangfold og nye tverrfaglige temaer på den ene siden, og kroppsøvingsfaget og -lærerrollen på den andre siden. I del 2 er vurdering, alternative bevegelsesaktiviteter og fagets kjernedimensjon sentrale temaer. I del 3 skisseres alternative fremtidsscenarioer for faget. Blant annet drøfter forfatterne hvem som kan og bør kunne utdanne seg til kroppsøvingslærere. Avslutningsvis stilles det spørsmål om kroppsøving kan stå i fare for å forsvinne som skolefag.Boka bidrar med ny kunnskap og innsikt til det kroppsøvingsdidaktiske fag- og forskerfellesskapet. Boka henvender seg til forskere, lærerutdannere og studenter innen faget.

12/03/2019 13:46 Spørsmålene stilles i den nye boken «Fremtidens kroppsøvingslærer» som lanseres i dag 29. mars på Cappelen Damm..

handlekurv . Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager Utgivelsesår 2019 Sider 211 Forlag Cappelen Damm AS ... I antologien Fremtidens kroppsøvingslærer argumenterer flere lærerutdannere i kroppsøving for å akseptere studenter som ikke er svømmedyktige, og som også har andre nedsatte motoriske og idrettslige ferdigheter - selv om de ikke kan ta ansvar for elevenes sikkerhet i alle deler av faget..

RELATERTE BØKER