Ferskvannsfisker

Ferskvannsfisker - Stig Werner | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Werner
DIMENSJON
5,56 MB
FILNAVN
Ferskvannsfisker.pdf
ISBN
9832898104221

BESKRIVELSE

I denne hendige lommeguiden får du beskrivelser av drøyt 40 fiskearter med tilhold i ferskvann. Guiden inneholder informasjon om habitat, føde, størrelse, agn og redskap og fiskemetoder tilpasset den enkelte fiskeart. Du får også opplysninger om minstemål, norsk sportsfiskerekord for den enkelte art, oppbevaring av fiskefangsten, hvordan den enkelte fiskeart egner seg som mat og hvordan den eventuelt kan tilberedes. I tillegg gis det opplysninger om regler for fiske i ferskvann i Norge.

Av 487 vurderte arter er 103 (21,1 %) arter på Rødlista, og 55 (11,3 %) er vurdert som truet. Små populasjoner er ofte årsak til at artene er vurdert som truet. En oversikt over ulike akvarietyper innen akvariehobbyen.

Hvis det er noen andre arter dere vil vite mer om, eller om hvor de holder til er det bare å spørre! :) Kan ta litt tid før alle fiskene er på plass. ... Typiske ferskvannsfisker er gjedde, ørret og abbor.

RELATERTE BØKER