Fabler

Fabler - Manuel Pout | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Manuel Pout
DIMENSJON
6,16 MB
FILNAVN
Fabler.pdf
ISBN
5338189064404

BESKRIVELSE

Fabler er et utvalg av Manuel Pouts prosafiksjoner, oversatt og med etterord av Henning Hagerup. Pout, som med rette kan kalles en svært allsidig og genrebevisst forfatter, dyrker den fantastiske fortellingen, og han viser hvordan fabelen og allegorien fungerer som filosofiske inngangsporter til en forståelse av vår tids kaotiske og forunderlige verden. Med galgenhumoren som følgesvenn, kretser forfatteren om store spørsmål knyttet til fremmedgjøring, kulturell isolasjon, politisk og religiøs fundamentalisme - og stadig fremkaller han nye bilder av sine to hjemland: Chile og Norge.

Hver kultur har populære fabler, så du har sikkert hørt om noen av de fem korte fablene som er oppført nedenfor. Kjøp Super Korte Eventyr Og Fabler. 1.

Hver morgen samlet han sammen sauene og drev dem ut på beite, hver kveld samlet han dem Æsops Fabler 4 1. Bonden og pinnebunten 2.

RELATERTE BØKER