Ekte mat

Ekte mat - Andreas Viestad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Viestad
DIMENSJON
9,77 MB
FILNAVN
Ekte mat.pdf
ISBN
1321183948526

BESKRIVELSE

For Andreas Viestad handler ekte mat om to ting: Om nytelsen og gleden ved å spise god mat hver eneste dag og om meningen med maten. Maten skal ha en historie, et opphav, og har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, som å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede over måltidet.Ekte mat handler både om maten og innstillingen vi har til den. Ekte mat handler om å ta spaden i egen hånd, om å ta kontroll over eget liv, egne handlinger. Og ikke minst handler Ekte mat om gleden over å lage god mat hver eneste dag. Dette er ingen bok som krever at du forandrer levemåte. Dette er i første rekke en unik kokebok. Selv om temaene er store, er oppskriftene enkle, og boka skal brukes på vanlig vis: Du blar igjennom, finner noe som ser godt ut og lager det til formiddags, middag eller kvelds til deg selv og familie og venner. Her er mat for alle anledninger.Med denne boken kan du lage ekte mat. Er det ikke det vi alle egentlig vil ha?Mer enn 250 oppskrifterPresentasjon av mer enn 25 forskjellige grønnsaker og 20 forskjellige fisk og skalldyrLes om hvordan holde høner i byen og dyrke poteter på verandaen og få en potte med urter fra butikken til å overleve eller sanke mat i fjæra«Mannen skriver så tennene løper i vann om alt fra hvetegressjuice til grillede svineører.»Marte Rostvåg Ulltveit-Mo, Klassekampen

Takk og lov er den i full utvikling, og mange kjenner endelig på behovet for å prøve noen annet i «lefsa» enn stekt kjøttdeig, posekrydder og boks-mais. Ekte data er oppgaver med tall fra naturen. Vi henter målinger og datasett fra vann, land og luft, og lager oppgaver tilpasset matematikk- og naturfagundervisning på ulike trinn.

Det første som kom opp på radaren var Bidos som er en nydelig kjøttsuppe som ofte brukes til fest. Ekte Matglede leverer enkle såvel som avanserte matløsninger til de fleste anledninger. Vi skreddersyr menyer for 10 til 300 gjester.

RELATERTE BØKER