Ekte mat

Ekte mat - Andreas Viestad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Viestad
DIMENSJON
7,7 MB
FILNAVN
Ekte mat.pdf
ISBN
8542589115614

BESKRIVELSE

For Andreas Viestad handler ekte mat om to ting: Om nytelsen og gleden ved å spise god mat hver eneste dag og om meningen med maten. Maten skal ha en historie, et opphav, og har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, som å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede over måltidet.Ekte mat handler både om maten og innstillingen vi har til den. Ekte mat handler om å ta spaden i egen hånd, om å ta kontroll over eget liv, egne handlinger. Og ikke minst handler Ekte mat om gleden over å lage god mat hver eneste dag. Dette er ingen bok som krever at du forandrer levemåte. Dette er i første rekke en unik kokebok. Selv om temaene er store, er oppskriftene enkle, og boka skal brukes på vanlig vis: Du blar igjennom, finner noe som ser godt ut og lager det til formiddags, middag eller kvelds til deg selv og familie og venner. Her er mat for alle anledninger.Med denne boken kan du lage ekte mat. Er det ikke det vi alle egentlig vil ha?Mer enn 250 oppskrifterPresentasjon av mer enn 25 forskjellige grønnsaker og 20 forskjellige fisk og skalldyrLes om hvordan holde høner i byen og dyrke poteter på verandaen og få en potte med urter fra butikken til å overleve eller sanke mat i fjæra«Mannen skriver så tennene løper i vann om alt fra hvetegressjuice til grillede svineører.»Marte Rostvåg Ulltveit-Mo, Klassekampen

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp ekte i ordboka.. Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Frisk, gode, rein, sann, rent, reelt De fleste får dekket sondeernæring gjennom Helfo, men ekte mat tilfredsstiller ikke kravene til medisinsk ernæring.

Ekte Mat har som målsetning å begrense konsumet av industrielle matvarer i Norge. Følg oss på twitter! @ektemat Ekte mat handler både om maten og innstillingen vi har til den.

RELATERTE BØKER